marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitate11 august: Finalizarea taberelor de conservare și restaurare în Cimitirul Evreiesc. Eveniment...

11 august: Finalizarea taberelor de conservare și restaurare în Cimitirul Evreiesc. Eveniment la Sinagoga Marè Yehezkel din Alba Iulia

Date:

Știri relevante

spot_img

Evenimentul de încheiere a taberelor de conservare și restaurare din Cimitirul Evreiesc din Alba Iulia este programat pentru vineri, 11 august 2023, la ora 12:30. Locul de desfășurare este Sinagoga Marè Yehezkel din Alba Iulia.

Finalizarea taberelor de conservare și restaurare în Cimitirul Evreiesc

“Vineri, 11 august 2023, ora 12:30, la Sinagoga Marè Yehezkel din Alba Iulia, va avea loc evenimentul de încheiere a taberelor de conservare și restaurare desfășurate în acest an în Cimitirul Evreiesc din Alba Iulia, din cadrul proiectului Conservation and restoration of the monumental funerary stones of the Jewish cemetery in Alba Iulia.

Citește și: FOTO Tabără de Conservare și Restaurare în Alba Iulia: Elevii, studenții și voluntarii devin pionieri în conservarea patrimoniului evreiesc

Doritorii pot participa alături de cei implicați drept voluntari în cadrul taberelor din acest an”, au transmis reprezentanții Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia pe pagina de Facebook.

Afișul evenimentului – Foto: Facebook/Muzeul Național al Unirii Alba Iulia
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut