miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTimp liber - Evenimente110 copii s-au întrecut în pași de dans la Gala Dansată de...

110 copii s-au întrecut în pași de dans la Gala Dansată de la Alba Iulia. Pleșa: “Veți avea susținerea noastră și în viitor”

Date:

Știri relevante

spot_img

Gala Dansantă, organizată de Clubul Sportiv “Life is Dance” cu susținerea Primăriei Alba Iulia, a fost un eveniment care a adus bucurie comunității. Prin reprezentațiile de dans ale tinerilor, s-a evidențiat încă o dată importanța educației prin sport și dans.

“Încă un proiect susținut de Primăria Alba Iulia, care aduce bucurie comunității, a fost încheiat cu succes în această seară.

Gala Dansantă din Alba Iulia, un proiect de succes susținut de primărie

Gala Dansantă organizată de Clubul Sportiv ”Life is Dance”, pusă în scenă de Bianca și Ionuț Ionescu, împreună cu cei 110 copii înscriși în clubul de dans, a fost un real succes. Prin acest eveniment deosebit, au fost recunoscute meritele celor care au mai pus o cărămidă la valoarea pe care dansul contemporan o are în societate.

Citește și: VIDEO Imagini spectaculoase cu o haită de lupi surprinse în Munții Apuseni: Erau în căutare de hrană

Dorința noastră este de a încuraja educația prin sport, dansuri și alte activități educative pentru cei mici, și nu numai, iar proiectul derulat de Clubul Sportiv ”Life is Dance” este una dintre dovezile de succes în acest sens.

Am fost impresionat și de faptul că Alba Iulia Brass & Drums, fanfara orașului nostru, susținută de Primăria Alba Iulia printr-un proiect similar, s-a alăturat celor de la Life is Dance și au reușit o colaborare deosebită.

Acestea sunt momentele în care putem spune, cu satisfacție, că avem o comunitate unită și deschisă la tot ce este frumos. Astfel, în această seară am avut plăcerea să urmăresc reprezentația spectacolului de dansuri tematice de Crăciun, vals, samba și cha- cha- cha.

Pentru cei mici, Moș Crăciun și-a făcut apariția, oferindu-le cadouri, cupe, medalii și diplome, iar sportivii de performanță din cadrul clubului au primit câte un cadou special, o pereche de încălțăminte specială pentru dans.

Bianca și Ionuț Ionescu nu doar că formează campioni, sunt ei înșiși campioni și ne mândrim cu performanțele lor de excepție, la nivel mondial.

Citește și: Solidaritate în prag de sărbători! Mai mulți soldați au donat sânge și au colindat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia

Felicitări pentru realizarea unui proiect deosebit, în care ați reușit să împletiți muzica și dansul cu înalta performanță și vă asigur că veți avea sprijinul Primăriei Alba Iulia și în viitor.”, a scris primarul Gabriel Pleșa pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut