sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeș20 august: „Sebeșul în culori". Expoziție de artă plastică, în grădina Muzeului...

20 august: „Sebeșul în culori”. Expoziție de artă plastică, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica”

Date:

Știri relevante

spot_img

Muzeul Municipal “Ioan Raica”din Sebeș găzduiește a doua ediție a expoziției de artă plastică “Sebeșul în culori”. Expoziția prezintă creații ce surprind frumusețea orașului și a împrejurimilor prin tehnicile acuarelă, pastel și ulei pe pânză.

Duminică, 20 august 2023, începând cu ora 10.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș va avea loc vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției de artă plastică „Sebeșul în culori”.

„Sebeșul în culori”: Expoziție de artă plastică, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica”

Au răspuns invitației lansate de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș pictorii: Eugen Măcinic, Aurel Sârbu, Voicu Preja, Dorică Susan, Ilie Tomescu, Elena Anghel, Dan Popescu, Marieta Constantin, Nelica Duiculete, Corina Corpodean, Camelia Zurman, Liana Mihai și Ioan Fulea care vor prezenta publicului lucrări în care au imortalizat frumuseți ale orașului, dar și din împrejurimi, precum și naturi statice.

Citește și: FOTO Sebeșul, de la 1150 până în prezent: Expozitiția „Civitas Sebus” surprinde evoluția orașului în imagini

Acestea, realizate în tehnicile acuarelă, pastel și ulei pe pânză, au ca teme clădiri și ansambluri urbane reprezentative din Sebeș, precum și peisaje și scene de gen, la care se adaugă și icoana.

Vă invităm să participați la vernisajul din grădina muzeului municipal pentru a ne bucura de frumusețea lor, împreună cu artiștii plastici care le-au creat, și să ne cunoaștem mai bine, să fim o comunitate unită și să aducem împreună „Armonii în Sebeș”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook.

Afișul evenimentului – Foto: Facebook/Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeș
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut