marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeșAcțiune de dezinsecție în această seară la Sebeș. Atenționări pentru locuitori

Acțiune de dezinsecție în această seară la Sebeș. Atenționări pentru locuitori

Date:

Știri relevante

spot_img

Primăria municipiului Sebeș anunță că joi, 5 octombrie 2023, după ora 22:00, vor avea loc operațiuni de dezinsecție pe întreg teritoriul public al orașului. Aceste intervenții vizează combaterea insectei cunoscute sub denumirea de tigrul platanului.

Primăria municipiului Sebeș a anunțat că în seara zilei de joi, 5 octombrie 2023, după ora 22:00, va avea loc o operațiune de dezinsecție.

Acțiune de dezinsecție în această seară la Sebeș

“ANUNȚ: Intervenții de dezinsecție pe raza municipiului Sebeș, joi, 5 octombrie 2023

Primăria Municipiului Sebeș aduce la cunoștința cetățenilor că în cursul serii de joi, 05 octombrie 2023, după ora 22:00, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura intervenții de dezinsecție pe raza domeniului public al Municipiului Sebeș, inclusiv în vederea combaterii insectei tigrul platanului (Corythucha ciliata).

Produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii, sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

Citește și: Elevii de la Colegiul Militar din Alba au donat sânge pentru zeci de pacienți aflați în nevoie: “Donăm sânge, dăruim speranță”

Intervențiile sunt monitorizare de reprezentanții Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeș și de Poliția Locală a municipiului.”,au transmis reprezentanții municipiului pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut