joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateActorul Costel Constantin s-a stins din viață fulgerător! A murit chiar în spitalul...

Actorul Costel Constantin s-a stins din viață fulgerător! A murit chiar în spitalul unde lucrează fiul lui

Date:

Știri relevante

spot_img

Actorul Costel Constantin s-a stins din viață fulgerător! A murit chiar în spitalul unde lucrează fiul lui.

Costel Constantin s-a stins din viață fulgerător la 81 de ani, la o zi după ce-și serbase onomastica. Apropiații actorului au fost șocați când au aflat cumplita veste.

Actorul Costel Constantin s-a stins din viață fulgerător

Îi uraseră „La mulți ani!” cu ocazia Sfinților Constantin și Elena, doar cu câteva ore înainte ca actorul să se stingă subit din viață. 

Toți știau că actorul nu avea probleme serioase de sănătate, plus că, atunci când au vorbit cu el pentru ultima dată, acesta nu părea să aibă vreo suferință.

Citește și: Morariu Bogdan, medicul ortoped în vârstă de 30 de ani care s-a alăturat echipei Spitalului Orășenesc Cugir: „Îmi doresc evoluția pe scara profesională”

Marți 21 iunie, de Sfinții Constantin și Elena, actorul a trimis mesaje pe telefon prietenilor până târziu în noapte, după ora 22, după cum ne-a dezvăluit jurnalista Ioana Mandache, una dintre ultimele persoane cu care a vorbit maestrul. 

Cum a murit marele actor Costel Constantin

Șocați de vestea morții subite a actorului, apropiații au încercat să afle ce s-a întâmplat cu actorul în ultimele clipe de viață. 

Aceștia au aflat că actorului i s-a făcut brusc rău, la un moment dat, și atunci l-a sunat imediat pe fiul lui Vlad care este medic chirurg la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Cornel Constantin avea diabet pe fond de stres! 

Odată ajuns la spital, lui Costel Constantin i s-a făcut un control de rutină de către medicii de acolo. Puțin timp mai târziu, actorul avea să sufere un infarct, în urma căruia și-a pierdut viața la vârsta de 81 de ani. 

„A murit chiar în spitalul unde lucrează fiul lui. După un control de rutină, a făcut infarct”, a dezvăluit jurnalista Ioana Mandache.

Costel Constantin ieșea din casă foarte rar în ultima vreme. Moartea soției sale Mihaela, din urmă cu nici un an, îl dărâmase pur și simplu. Actorul suferea și de diabet pe fond de stres. 

Cu cinci zile înainte de deces, actorul declara pentru presă că i s-a făcut rău, a căzut și s-a lovit în zona feței. Printr-un episod similar trecuse și în urmă cu patru luni.

Cine a fost Cornel Constantin?

Actorul s-a născut pe 20 octombrie 1942. A absolvit Liceul „Mihail Kogălniceanu” din Galați, unde a fost membru al trupei de teatru a școlii. Unchiul său, Damian Bozianu, un actor renumit în Galați, i-a fost un model inspirațional.

A plecat la București și a fost admis din prima încercare la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, pe care l-a absolvit în 1964. Evoluția sa a fost profund influențată de mentorul său din perioada studenției, marele actor Ion Finteșteanu.

A fost repartizat la Teatrul Național din Iași, unde a debutat cu rolul călugărului tânăr în piesa „Beckett” de Jean Anouilh.

Citește și: Rezultate deosebite obținute de lotul olimpic al județului Alba la Olimpiada Interdisciplinară „Cultură și Spiritualitate Românească”

A interpretat și roluri în piese precum „Vară și fum” de Tennessee Williams, „Săgetătorul” de Ion Omescu, „Există nervi” de Marin Sorescu și „Lotte la Weimar” de Thomas Mann.

În 1969, talentul său a fost remarcat de actorul Radu Beligan, care era atunci director al Teatrului Național din București, și l-a adus în capitală.

A debutat la Teatrul Național București în anul 1970

Costel Constantin a debutat pe scena Teatrului Național București în 1970, interpretând rolul lui Nick în piesa „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee.

De atunci, a continuat să slujească scena teatrului, jucând în numeroase piese, printre care „Săptămâna patimilor” de Paul Anghel, „Regele Lear” de William Shakespeare, „Năpasta” și „O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale, „Alexandru Lăpușneanu” de Virgil Stoenescu și multe altele.

În 1973, a avut primul său rol într-un film în pelicula „Porțile albastre ale orașului”, regizată de Mircea Mureșan, potrivit cinemagia.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut