duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateActorul Florin Piersic, mesaj emoționant pentru români de pe patul de spital:...

Actorul Florin Piersic, mesaj emoționant pentru români de pe patul de spital: „Sunt viu. Ţineţi-mă aproape”

Date:

Știri relevante

spot_img

Florin Piersic, primul mesaj de la internarea în spital. Actorul a transmis că e „viu” și că le mulțumește tuturor celor care l-au ajutat în această perioadă.

Actorul Florin Piersic, internat în spital cu mai multe probleme de sănătate, a transmis, luni seară, un mesaj, în care afirmă că este ”viu”. El mulţumeşte tuturor celor care l-au ajutat în această perioadă şi transmite publicului că mai are multe poveşti de spus.

Actorul Florin Piersic, mesaj emoționant pentru români de pe patul de spital: „Sunt viu. Ţineţi-mă aproape”

”Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat in gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau şi o veste: «sunt viu» şi asta datoria minunaţilor doctori care mă îngrijesc”, a transmis actorul, în primul mesaj de la debutul problemelor de sănătate care au dus la internarea în mai multe unităţi medicale din ţartă.

Citește și: CSM Unirea Alba Iulia, în top la Campionatul Național de Polo, la senioare. Sportivele au obținut medalia de bronz

Actorul a mulţumit celor care l-au ajutat în ultima perioadă: ”Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiaţi cu un pomelnic de mulţumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele in piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roşianu, Dr. Florin Crişan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei, Dr. Şerban Dragosloveanu şi Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operaţiei, dar…m-a şi adus înapoi”.

În final, marele actor s-a adresat publicului: ”Ţineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat joi la Spitalul ”Foişor”, unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia la Spitalul Militar din Cluj, în urmă cu câteva zile, ulterior, el fiind trasferat la Institutul Inimii din Cluj Napoca, apoi la Institul Matei Balş din Capitală.

Citește și: Mesaj emoționant pentru Mihai Neșu, la 13 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: „Îți mulțumim pentru exemplu”

Piersic va rămâne săptămâna aceasta la Spitalul Foişor, la terapie intensivă unde se face monitorizare permanentă, iar un eventual transfer ”depinde mult de evoluţia” stării sale.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut