vineri, mai 17, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTimp liber - EvenimenteAlba Iulia se pregătește vineri, 17 mai, de un SUPER-SPECTACOL electrizant, la...

Alba Iulia se pregătește vineri, 17 mai, de un SUPER-SPECTACOL electrizant, la Club Hideout (Spațiile RYMA)

Date:

Știri relevante

spot_img

Orașul nostru se pregătește să vibreze pe ritmurile muzicii românești independente! Vineri, 17 mai, glo™ prezintă The TOUR la Club Hideout (Spațiile RYMA), un eveniment special ce va marca lansarea albumelor Ioanei Milculescu, din trupa Subcarpați și a grupului Electro Affair, urmat de show-uri live memorabile.

The TOUR, un turneu național ce va cuprinde cinci orașe din România, va aduce și pe scena locală o dublă lansare de album și show-uri live de excepție.

Alba Iulia se pregătește vineri, 17 mai, de un SUPER-SPECTACOL electrizant, la Club Hideout (Spațiile RYMA)

Alba Iulia se poate mândri cu acest eveniment, făcând parte dintr-un grup select de orașe, The TOUR debutând deja în urmă cu câteva zile în Timișoara (10 mai) și Cluj-Napoca (11 mai), iar după show-ul de vineri, turneul continuă în Iași (19 mai) și București (7 iunie).

Ioana Milculescu, artista cunoscută pentru vocea sa caldă și versurile introspective, își va lansa vinilul/LP I Mare de la Ioana, albumul ei de debut, prezentat de Culese din Cartier.

De asemenea, Electro Affair, un proiect muzical vibrant, va lansa vinilul Palindrome, o colecție de piese electrizante care te vor face să dansezi.

THE TOUR continuă povestea începută la glo™ Creative Camp – singura tabără de creație muzicală din România

De la debutul său în 2021, glo™ Creative Camp își asumă rolul de mentor și susținător al tinerilor talente artistice. Proiectul își propune să ofere un spațiu relaxant și creativ de inspirație și îndrumare, unde artiștii promițători aflați la început de drum pot beneficia de resursele, sprijinul și mentoratul necesar pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și propulsa arta spre noi culmi.

Glo™ Creative Camp dorește să fie mai mult decât o simplă tabără. Este o platformă de lansare, o punte de legătură între artiștii emergenți și industria creativă, oferindu-le șansa de a învăța de la mentori experimentați, de a colabora cu colegi talentați și de a-și expune operele publicului larg.

Prin această inițiativă, glo™ își demonstrează angajamentul de a sprijini tinerii artiști și de a contribui la o scenă artistică vibrantă și diversă.

Bilete disponibile aici

*Evenimentul este dedicat persoanelor majore (+18).

Ioana Milculescu: O artistă cu un stil unic, născută din colaborare

Ioana Milculescu, cunoscută publicului prin colaborarea sa cu trupa Subcarpați, a reușit să-și contureze un stil muzical unic de-a lungul timpului. Creațiile sale combină armonios elemente de rap, folclor și alte influențe muzicale cu care artista se identifică.

Un moment important in evoluția sa artistică a fost participarea la glo™ Creative Camp în 2022. Aici, Ioana a avut șansa de a se dezvolta creativ intr-un mediu propice, sub îndrumarea lui Bean MC (Subcarpați), alături de alți muzicieni talentați: Valentin Mușat, Radu Pieloiu, Daniel Rădulescu și Mircea Ardeleanu. De asemenea, a beneficiat de sprijinul lui Max K la partea vocală.

Această experiență a contribuit semnificativ la definirea stilului distinct al Ioanei Milculescu, consolidând totodată colaborarea sa fructuoasă cu Bean MC.

Electro Affair: Un amalgam electrizant de genuri muzicale

Electro Affair, un proiect născut în cadrul taberei glo™ Creative Camp, a prins contur sub îndrumarea lui Cesar Merveille, DJ și producător din Berlin, și a evoluat sub atenta grijă a producătorilor muzicali Herodot și Melak, ajungând la componența actuală: Cosima Opârtan (cunoscută ca Von Bülove), Bogdan Șurariu, Norbert Halmagyi (Nopame), Demeter Szabolcs, Hisham Elhassan, Melak (Nopame) și Herodot.

După un performance electrizant la Electric Castle din 2023, cei șapte artiști au rafinat producțiile lor și revin acum pe scenele cluburilor din țară cu un spectacol artistic unic, ce combină armonios live-singing, performance cu instrumente și elemente din techno. Această sinteză magică a dat naștere albumului lor de debut, intitulat “Palindrome”.

Spectacolul va fi o experiență unică, oferind publicului șansa de a descoperi muzica artiștilor în cele mai diverse forme ale sale și de a se bucura de o atmosferă electrizantă. Evenimentul va începe la ora 20:00, iar biletele pot fi achiziționate online de pe LiveTickets.ro. Accesul este permis persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Nu ratați șansa de a fi parte din această călătorie muzicală memorabilă!

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut