luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAlbaiulianca Ioana Palcău, sărbătorită la împlinirea venerabilei vârste de 104 ani: „Să...

Albaiulianca Ioana Palcău, sărbătorită la împlinirea venerabilei vârste de 104 ani: „Să ne bucurăm dimineața când deschidem ochii și vedem soarele”

Date:

Știri relevante

spot_img

Ioana Palcău a fost sărbătorită de către familie și autorități la împlinirea venerabilei vârste de 104 ani. Albaiulianca a avut și un mesaj de transmis și a declarat că oamenii ar trebui să se bucure dimineața când deschid ochii.

„Doamna Ioana Palcău a împlinit 104 ani și, la fel ca în anii trecuți, am vizitat-o pentru a o felicita.

Albaiulianca Ioana Palcău, sărbătorită la împlinirea venerabilei vârste de 104 ani: „Să ne bucurăm dimineața când deschidem ochii și vedem soarele”

Am găsit-o în mijlocul familiei, bucuroasă de oaspeți și zâmbitoare, dornică să ne spună povești, parcă desprinse din cărțile de istorie, din vremurile Primului Război Mondial”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.

Doamna Palcău a transmis, cu acest prilej, și un mesaj: ”Să ne bucurăm dimineața când deschidem ochii și vedem soarele, să-i mulțumim lui Dumnezeu și să păzim raiul pe care ni l-a dat pe pământ Dumnezeu! Vă mulțumesc că ați venit astăzi la mine. Vă iubesc pe toți!”

Citește și: Elevii de la Liceul Militar din Alba Iulia își păstrează titlul de campioni la triatlon. Au obținut locul I la Olimpiada Sportului Militar Liceal

Ioana Palcău a primit din partea Primăriei și Consiliului Local Alba Iulia, un cadou, un tort și un buchet de flori. Autorităților și familiei li s-au alăturat și preoții Ionuț Șoptirean și Ovidiu Popescu, precum și domnul col (rtr.) Nicolae Panduru președintele filialei Alba a A.N.C.M.R.R.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut