sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportAlbaiulianul Andrei Irimie, vicecampion mondial la powerlifting! A reușit să ridice 267,5...

Albaiulianul Andrei Irimie, vicecampion mondial la powerlifting! A reușit să ridice 267,5 kg la “împins din culcat”

Date:

Știri relevante

spot_img

Andrei Irimie, sportiv al CS Unirea Alba Iulia, a devenit vicecampion mondial la powerlifting, câștigând medalia de argint la Campionatul Mondial desfășurat miercuri. Este a treia oară consecutivă când aduce medalii pentru România și CS Unirea Alba Iulia în cadrul acestui eveniment.

“Andrei Irimie, sportivul pregătit de antrenorul Ovidiu Pănăzan, președinte al Federației Române de Powerlifting, a obținut o performanță extraordinară la Campionatul Mondial ce se desfășoară în aceste zile în Lituania, la Druskininkai.

Albaiulianul Andrei Irimie, vicecampion mondial la powerlifting

Miercuri, 15 noiembrie, el a câștigat medalia de argint la proba ”împins din culcat”, reușind să ridice impresionanta greutate de 267,5 de kilograme. Cu doar 2,5 kilograme diferență față de medalia de aur, Andrei Irimie a demonstrat că este unul dintre cei mai puternici sportivi din lume!

Sportivul albaiulian a concurat la categoria de greutate de 83 de kilograme. Performanța sa remarcabilă nu este una singulară, ci face parte dintr-o serie de succese obținute de Andrei Irimie la Campionatele Mondiale de seniori.

Pentru a treia ediție consecutivă, el aduce medalii pentru România și pentru echipa CS Unirea Alba Iulia (în 2021 a obținut medalia de bronz, iar în 2022 medalia de aur).

Antrenorul Ovidiu Pănăzan a transmis un mesaj de mulțumire și bucurie în urma acestei reușite, arată sursa:

“Sunt extrem de mulțumit de rezultat și fericit pentru că este a treia ediție consecutivă de campionat mondial de seniori la care Andrei Irimie reușește să aducă medalii pentru România și CS Unirea Alba Iulia, la SENIORI! Mă bucur că am reușit, cu sprijinul instituțional al CS Unirea Alba Iulia, Primăriei Municipiului Alba Iulia și Consiliului Județean Alba, să aducem rezultatele promise și să ne încadrăm în cele mai înalte standarde posibile de cost/rezultat/eficiență. Mulțumiri pentru sprijin CS Unirea Alba Iulia, director Daniela Moșneag, Primăriei Alba Iulia, primar Gabriel Pleșa, Consiliului Județean Alba, președinte Ion Dumitrel”.

Citește și: Elena Mateescu, director ANM: “Este posibil ca 2023 să fie cel mai călduros an în ţara noastră, din 1900 şi până în prezent”

La acest Campionat Mondial au participat sportivi din peste 30 de țări de pe 5 continente, ceea ce subliniază nivelul ridicat al competiției. În plus, din lotul CS Unirea Alba Iulia face parte și Ordean Daniel, care va concura în cadrul categoriei de greutate +120 kg, pe data de 18 noiembrie.

Performanța lui Andrei Irimie demonstrează talentul și dedicarea sa în acest sport extrem de solicitant. România poate fi mândră de astfel de sportivi care aduc onoare țării noastre în competițiile internaționale. Felicitări lui Andrei Irimie și antrenorului Ovidiu Pănăzan pentru această realizare deosebită!”, au transmis cu mândrie reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut