luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportAlbaiulianul Dorin Șerdean a vândut Dinamo: Ce sumă de bani va încasa...

Albaiulianul Dorin Șerdean a vândut Dinamo: Ce sumă de bani va încasa și cine vor fi noii acționari

Date:

Știri relevante

spot_img

Albaiulianul Dorin Șerdean a fost de acord să cedeze pachetul majoritar de acțiuni astăzi, la capătul mai multor zile de negocieri, se așteaptă doar rezolvarea detaliilor financiare pentru a se prezenta oficializarea afacerii. 

Dinamo a emis un comunicat în care anunță oficial afacerea. 

Red&White 2022 Management deține din acest moment 80,7758% din acțiuni.

Au preluat procentele deținute până astăzi de Dorin Șerdean, dar și cele ale Peluzei Cătălin Hîldan.

„SCHIMBARE FUNDAMENTALA LA DINAMO Dinamo 1948 S.A.. prin Administratorul Special Vlad Iacob informează: Red&White 2022 Management a devenit acționarul majoritar al Societății, deținând 80,7758% din actiuni începând de astăzi, 24 februarie 2023. Acțiunile SC Dinamo 1948 S.A. au fost preluate de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758%) și de la Asociația “Peluza Catalin Hildan” (8%). 

În urma acestor acorduri, încheiate astăzi, 24 februarie 2023, Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar, vor coordona un proiect integrat de reorganizare, care va fi orientat, în prima etapă, către trei obiective fundamentale: 

  • elaborarea si aprobarea unui nou plan de reorganizare; 
  • asigurarea condițiilor materiale și financiare necesare susținerii performantei sportive în vederea calificării în play-off; 
  • îndeplinirea procedurilor și condițiilor necesare obținerii licenței pentru sezonul următor”, se arată în comunicatul emis de Dinamo. 

Conform Fanatik, Șerdean a cedat pachetul de 72,27 la sută din acțiunile pe care le deținea la Dinamo și a ajuns la un acord de principiu cu firma Red&White!

Și sursele GSP.ro au confirmat că afacerea este în faza de finalizare, astăzi ar trebui ca Șerdean să intre în posesia banilor, în jur de 500.000 de euro, iar sâmbătă sau luni să fie anunțat noul acționar majoritar al clubului din Ștefan cel Mare. 

Red&White, firma care a cumpărat pachetul majoritar de la Dinamo deținut de Dorin Șerdean (“Lotus”), este un SRL creat special pentru a face tranzacția, care va fi transformat într-o societate pe acțiuni. 

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut