vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAlbaiulianul Francisc Oscar Gal, noul secretar de stat de la Ministerul Muncii

Albaiulianul Francisc Oscar Gal, noul secretar de stat de la Ministerul Muncii

Date:

Știri relevante

spot_img

Francisc Oscar Gal din Alba Iulia a fost desemnat secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale de către prim-ministrul Marcel Ciolacu în data de 3 iulie, conform unui document publicat în Monitorul Oficial.

În perioada ianuarie 2022 și până în prezent, Francisc Oscar Gal a deținut poziția de subsecretar de stat în același minister.

Albaiulianul Francisc Oscar Gal, noul secretar de stat de la Ministerul Muncii

În activitatea sa, el s-a ocupat de coordonarea și supravegherea Comisiilor pentru Dialog Social la nivel central și local, gestionarea relațiilor cu partenerii sociali, sindicatele și patronatele, precum și de transpunerea legislației europene referitoare la sănătate și securitate în muncă în legislația națională.

Citește și: Cine sunt pensionarii care vor beneficia de o nouă recalculare, după 1 septembrie? Cine trebuie să ducă documentele la Casele de Pensii?

Originar din Alba Iulia, Francisc Oscar Gal a absolvit Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din aceeași localitate, a urmat Institutul de Mine din Petroșani și deține un master în Management financiar, contabil și administrativ obținut la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut