sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAlbaPRESS vă prezintă „Potrete ALBAstre”, seria de interviuri care vă dezvăluie poveștile...

AlbaPRESS vă prezintă „Potrete ALBAstre”, seria de interviuri care vă dezvăluie poveștile fascinante ale tinerilor din județul Alba

Date:

Știri relevante

spot_img

Dragi cititori, suntem încântați să vă prezentăm noul nostru proiect jurnalistic: „Portrete ALBAstre – Tineri cu povești!”.

La AlbaPress credem că tărie că tinerii sunt adevărații „pictori” ai viitorului, cei care dau culoare zilei de mâine în speranța unui peisaj mai bun.

„Portrete ALBAstre” este un prilej de a recunoaște și aprecia diversitatea și contribuția fiecărui tânăr din acest colț de lume. Este o sărbătoare a valorilor.

Seria de interviuri „Portrete ALBAstre – Tineri cu povești!” urmărește să aducă în prim-planul comunității universul captivant al tinerilor din județul Alba.

Fiecare interviu va dezvălui un portret care va scoate la suprafață un destin plin de culoare, cu nuanțe de curaj, ambitiție, determinare, dar și cu tonurile sacrificiilor, totul într-un mix spre succes

Așadar, vă invităm să vă alăturați acestei călătorii și să ne urmăriți pe pagina de Facebook AlbaPress, cât și pe www.albapress.ro pentru doza de inspirație și motivație! Construim împreună un mediu în care fiecare reușită devine o victorie comună!  

În fiecare vineri seară, de la ora 19:00, în exclusivitate pe AlbaPress.ro.

„Portrete ALBAstre” – Povești care inspiră, tineri care strălucesc!

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut