miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAlex Dreghici, agent operativ SASS la Penitenciarul Aiud, a decedat la doar...

Alex Dreghici, agent operativ SASS la Penitenciarul Aiud, a decedat la doar 31 de ani: „Ne-a părăsit un om de mare caracter”

Date:

Știri relevante

spot_img

Alex Dreghici, agent operativ SASS la Penitenciarul Aiud, a decedat la doar 31 de ani. „Ne-a părăsit un om de mare caracter”, a transmis președintele Sindicatului din cadrul Penitenciarul Aiud.

Alex avea 31 de ani și era agent operativ la SASS (Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială) din cadrul Penitenciarului Aiud.

Alex Dreghici, agent operativ SASS la Penitenciarul Aiud, a decedat la doar 31 de ani: „Ne-a părăsit un om de mare caracter”

”Vă anunţ cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veșnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud.

Citește și: VIDEO Autostrada Sibiu-Pitești, trasă „pe dreapta”? Statul întârzie proiectul: „Mare minune să fie gata în mai puțin de 7 ani”

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei, rudelor și apropiaților. Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți!

Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare. Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea și înţelepciunea. Un specialist priceput și un om cu o conduită ireproșabilă.

Citește și: Un bărbat din Gârbova și-a bătut tatăl după ce s-au luat la ceartă. A fost arestat

Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul președintelui Sindicatului din cadrul Penitenciarul Aiud, Daniel Radu Pasc.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut