vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleSănătateAnalize de laborator, decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul Județean de...

Analize de laborator, decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

Date:

Știri relevante

spot_img

Analize de laborator, decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia încurajează pacienții să-și efectueze analizele de rutină pentru menținerea sănătății și prevenirea evoluției problemelor de sănătate.

Analize de laborator, decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

În ultima săptămână din luna iunie, la punctul de recoltare din cadrul ambulatoriului de specialitate al spitalului, se pot efectua analize fără programare prealabilă între orele 7.00 – 12.00. Aceste servicii sunt gratuite, pe baza biletelor de trimitere de la medicii de familie, fiind decontate prin Casa Națională de Sănătate.

Citește și: BAC 2024. Rezultatele și mediile la BACALAUREAT 2024 în județul Alba

Testele și examenele medicale regulate sunt foarte importante, deoarece acestea ajută la depistarea precoce a unor afecțiuni medicale și pot contribui la menținerea unei stări de sănătate optime.

Prevenția este cheia pentru o viață sănătoasă, iar Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia este alături de pacienți în acest demers. Probele de sânge sunt recoltate la punctul amenajat în cadrul ambulatoriului de specialitate, proaspăt renovat, modernizat și extins, iar analizele se realizează în cadrul laboratorului SJU Alba Iulia care deține aparatură nouă și performantă, dar și resursă umană foarte bine pregătită.

Astfel, încurajăm toți pacienții să-și monitorizeze periodic starea de sănătate și să ia măsuri preventive în timp util. Primul pas este prezentarea la medicul de familie, care va emite un bilet de trimitere cu analizele necesar a fi efectuate, în funcția de situația și istoricul fiecărui pacient.

Citește și: O singură medie de 10 la BACALAUREAT 2024, în Alba. Unde s-au înregistrat cele mai bune note din județ

Acestea pot fi realizate la policlinica SJU Alba Iulia, iar rezultatele se primesc în aceeași zi, care vor fi ulterior interpretate tot de medicul de familie.

Sănătatea este cea mai de preț comoară pe care o avem, iar investiția în prevenție poate aduce beneficii pe termen lung. Sănătatea ta contează, nu amâna analizele de rutină!

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut