sâmbătă, mai 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAnunț publicitar

Anunț publicitar

Date:

Știri relevante

spot_img

Asociația pentru Promovarea Potențialului Rural PROCIVITAS Alba, cu sediul în Ghirbom, nr. 324, județul Alba, lansează invitația de depunere a ofertelor pentru achiziționarea de servicii de consultanță în cadrul unui proiect din Componenta C7, TRANSFORMARE DIGITALĂ, Investiția I9, DIGITALIZAREA SECTORULUI ORGANIZAȚIILOR NEGUVERNAMENTALE, conform Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Obiectivul proiectului constă în digitalizarea operațiunilor interne ale Asociației PROCIVITAS Alba, cu scopul de a spori eficiența și transparența organizațională, precum și de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite beneficiarilor.

Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și a legislației conexe.

Ofertele pot fi depuse până la data de 15.05.2024, ora 16:00, la sediul Asociației sau prin email la adresa asociatiaprocivitas@yahoo.com.

Oferta va fi redactată obligatoriu în limba română și va trebui să conțină toate documentele solicitate în caietul de sarcini.

Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut, respectând totodată principiile calității și eficienței.

Persoanele interesate sunt invitate să depună ofertele la sediul Asociației sau prin email la asociatiaprocivitas@yahoo.com.

Pentru mai multe informații și specificații detaliate, vă rugăm să contactați Asociația pentru Promovarea Potențialului Rural PROCIVITAS Alba la adresa de email.

Asociația PROCIVITAS Alba este o organizație non-guvernamentală cu o experiență semnificativă în promovarea dezvoltării rurale. Implementarea acestui proiect va contribui la modernizarea sectorului ONG din România, la creșterea transparenței și eficienței organizațiilor neguvernamentale, precum și la consolidarea impactului pozitiv al acestora în comunitățile locale.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut