joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAnxietatea și fricile la copii, tema atelierului de parenting BebeBiblioteca din luna...

Anxietatea și fricile la copii, tema atelierului de parenting BebeBiblioteca din luna aprilie

Date:

Știri relevante

spot_img

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează, miercuri 24 aprilie 2024, de la ora 17:00, atelierul de parenting „BebeBiblioteca”, care are ca temă – Anxietatea și fricile la copii.

„Pe măsură ce cresc, copiii experimentează diferite temeri care pot avea efecte negative asupra vieții școlare și a stării de bine. Simptomele de anxietate nu sunt întotdeauna evidente, mai ales în ceea ce îi privește pe copii, de aceea este important să le recunoaștem și să învățăm să fim alături de ei când se confruntă cu simptome fizice, îngrijorări sau neliniști”, spune psihoterapeuta Adina Drimbe care coordonează încă de la prima ediție acest proiect.

Anxietatea și fricile la copii, tema atelierului de parenting BebeBiblioteca din luna aprilie

În cadrul atelierului vor fi dezbătute teme ca: anxietatea în viața de zi cu zi, cum să-ți ajuți copilul să-și depășească fricile, cum să previi anxietatea și care sunt cauzele ei. În încheiere vor fi prezentate de către responsabila de proiect, bibliografa Ana-Maria Pienar, cărți tematice ce pot fi împrumutate de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Atelierul 3.1 BebeBiblioteca va avea loc și la Târgul de cArte Alba Transilvana ce se desfășura pe Esplanada Muzeului Național al Unirii în perioada 10-12 mai 2024.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut