miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateApel disperat pentru viața unei tinere din Alba! A fost diagnosticată cu...

Apel disperat pentru viața unei tinere din Alba! A fost diagnosticată cu o formă rară de cancer și are nevoie de ajutor pentru tratament

Date:

Știri relevante

spot_img

Apelul a fost făcut de Mihai, soțul tinerei, pe platforma Facebook în speranța de a aduna fondurile necesare pentru tratamentul soției sale, Sara, în vârstă de doar 26 de ani. Familia se află acum în Turcia, încercând să-i ofere Sarei o nouă șansă la viață.

Sara Vișovan, o tânără în vârstă de 26 de ani, originară din Alba, a fost diagnosticată în luna august cu o formă rară de cancer care i-a schimbat radical cursul vieții.

Apel disperat pentru viața unei tinere din Alba!

Împreună cu familia, se află acum în Turcia la clinica Anadolu, unde speră să găsească un răspuns în această bătălie cu o boală nemilos de agresivă.

Cu costurile tratamentului crescând în fiecare zi, apelul soțului pentru ajutor sună mai puternic ca niciodată.

“Nu este un lucru pe care îl facem cu ușurință, însă am ajuns în momentul în care avem nevoie de sprijinul vostru mai mult decât oricând. Soția mea, Sara Vișovan în vârstă de 26 ani, a fost diagnosticată în luna August cu un cancer foarte agresiv și avansat, numit ANGIOSARCOM CARDIAC PRIMAR CU METASTAZE HEPATICE, OSOASE, PULMONARE și recent descoperite CEREBRALE. Momentan suntem în Turcia la clinica Anadolu, unde avem șansa să fim tratați de o echipă medicală foarte competentă și implicată care lucrează intensiv ca Sara să poată lupta împotriva acestei boli extrem de rare, agresive și puțin studiate.

Citește și: Recompensă de 1.000 de euro pentru o pisică dispărută în Alba Iulia. O cheamă Ciuli și este de rasă europeană tigrată

Boala nu a dat nici un semn specific până la începutul lunii august a acestui an când a ajuns la urgențe cu lipsă severă de aer și de atunci a început acest coșmar care a progresat rapid. Din păcate, dacă nu aveam această echipă aici in Turcia care să lupte alături de ea, nu știm care ar fi fost în momentul actual starea ei.

De aceea, vă cerem sprijin financiar, dacă aveți această posibilitate, din cauza costurilor care cresc foarte rapid de la o zi la alta. În prima săptămână de la internare s-au achitat 15.000 EUR ca urmare a complicațiilor care au apărut pe parcurs și a numeroase investigații care au fost efectuate.

Ca urmare a uneia dintre investigații, Sara a avut nevoie de o operație la nivelul coloanei vertebrale în valoare de 21.000 EUR de urgență pentru că era în pericol de a nu mai putea merge din cauza bolii care avansează într-un ritm accelerat. S-a realizat și un plan de radioterapie care a costat 7.000 EUR.

Toate acestea AU FOST ACHITATE, însă în săptămânile care urmează costurile vor crește din nou și nu știm exact cât va fi întreaga suma de care va fi nevoie.

Citește și: Cod galben de ceață în Alba, în această dimineață. Care sunt zonele aflate sub atenționare meteo

În total s-au cheltuit până acum în această clinică 43.000 EUR într-un interval de 10 zile.

În viitorul apropiat i se va face fizioterapie ca să poată umbla din nou, a căror costuri nu ne sunt cunoscute momentan și din cauza vitezei cu care avansează boala, cei din echipa de aici vor să îi administreze și imunoterapie a căror costuri pot să ajungă între 400 și 4000 euro per ședință.

Fiind o boala puțin studiată și FOARTE RARĂ, nu se cunosc tratamente exacte, iar numărul complicațiilor care apar este mare, pana când starea ei se va stabiliza. Vă rugăm din inimă dacă puteți să ne ajutați, vă rămânem recunoscători pentru orice donație care ne va ajuta să ducem la capăt investigațiile și tratamentul Sarei.

Donațiile se pot trimite în conturile de mai jos, deschise de către mine și banii vor fi alocați direct pentru a achita costurile medicale.

Vă mulțumim din suflet!

EDIT 13.10: Planul de imunoterapie costă 16000 euro.”, a scris Mihai Vișovan, soțul tinerei, pe pagina de Facebook.

Citește și: Arhiepiscopul Irineu, prezent la consfătuirea profesorilor de religie din județul Alba. Ce învățături le-a transmis

Detalii pentru donații:

Revolut: +40744624761

Titular: Visovan Mihai-Francisc
IBAN: RO17INGB0000999912024143
Valuta: RON
Nume banca: INGB Centrala
BIC/Swift: INGBROBU

Titular: Mihai Visovan
IBAN: LT673250060291607341
Valuta: Orice monedă înafara de RON
Nume banca: Revolut Bank
BIC/Swift: REVOLT21

Titular: MARIA POPA
IBAN: RO45RZBR0000060015327523
Valuta: EURO
Nume banca: Raiffeisen Bank
BIC/Swift: RZBRROBU

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut