marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateApel urgent pentru salvarea a patru cățeluși, găsiți pe marginea unui drum...

Apel urgent pentru salvarea a patru cățeluși, găsiți pe marginea unui drum din Alba Iulia: Asociația “Prietenii lui Azor” cere sprijinul comunității

Date:

Știri relevante

spot_img

Asociația “Prietenii lui Azor” din Alba a lansat un apel către comunitate pentru a oferi sprijin în adoptarea a patru cățeluși găsiți în apropierea unui drum național din municipiul Alba Iulia. Patrupezii au crescut, devenind vulnerabili la pericolele traficului.

Echipa asociației caută sprijin în comunitate pentru a găsi oameni iubitori de animale care să ofere acestor căței un cămin sigur și plin de afecțiune.

Apel urgent pentru salvarea a patru cățeluși, găsiți pe marginea unui drum din Alba Iulia

“Urgent!

Acești 4 micuți ai fost fătați în apropierea unui drum național de lângă Alba Iulia, pe unde se circulă cu viteză. Ei au crescut și au început să treacă strada, lucru foarte periculos, în orice secund riscându-și viața. Dacă cineva dorește să-i ajute este rugat sa ne scrie mesaj privat.”, au transmis reprezentanții Asociației “Prietenii lui Azor” pe pagina de Facebook.

Persoanele interesate pot obține mai multe informații și pot oferi sprijin contactând direct Asociația “Prietenii lui Azor” prin mesaj privat pe pagina lor de Facebook.

Citește și: Ce nu ai voie să faci cu o zi înainte de Postul Crăciunului? Tradiții și obiceiuri de Lăsatul Secului 2023

Asociația folosește frecvent această platformă pentru a aduce la cunoștința comunității situații similare, dar și pentru a lansa apeluri de ajutor.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut