vineri, mai 17, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleCălătoriiApusenii, în topul european al destinațiilor pentru drumeții: „Timpul încă se mișcă...

Apusenii, în topul european al destinațiilor pentru drumeții: „Timpul încă se mișcă încet și viața este plină de tradiție”

Date:

Știri relevante

spot_img

Apusenii au ajuns în topul european al destinațiilor pentru drumeții. „Timpul încă se mișcă încet și viața este plină de tradiție”, spun jurnaliștii de la CNN.

Munții Apuseni sunt recomandați drept unul dintre cele mai bune obiective cu trasee de drumeție pe distanțe lungi din Europa, potrivit unui material realizat de americanii de la CNN, ce include alte 13 trasee.

Apusenii, în topul european al destinațiilor pentru drumeții: „Timpul încă se mișcă încet și viața este plină de tradiție”

“Munții neîmblânziți Apuseni din vestul României, parte a lanțului Carpatic, oferă o perspectivă asupra unei părți a Europei în care timpul încă se mișcă încet și viața este plină de tradiție.

Citește și: Bianca Todorescu, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de aur la Campionatul European de Powerlifting 2024. Are în palmares și titlul de vicecampioană mondială

Făcând drumeții prin dealurile maiestuoase și pădurile aparent nesfârșite, puteți vedea șoimi peregrini care se învârt pe termale, în timp ce urmele lupilor și ale urșilor bruni europeni indică prezența unora dintre cele mai interesante creaturi de pe continent”, arată jurnaliștii de CNN, în topul lor.

Alte 12 trasee sunt recomandate pentru drumeții de neuitat. Printre ele, traseul Hyssna, din vestul Suediei, recunoscut pentru frumusețea zonei, deschide lista recomandărilor CNN.

Citește și: Alba, unicul județ din România cu cel puțin o expoziție etnografică în fiecare comună

Traseul circular, care include o drumeție de 40 de kilometri, trece prin păduri înalte de fagi și oferă posibilitatea de a face o baie răcoritoare în lacul Lilla Hålsjön, unde există un loc dedicat înotului. 

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut