luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateArhiepiscopul Irineu a oficiat slujba de Te Deum la ceremonia militară de...

Arhiepiscopul Irineu a oficiat slujba de Te Deum la ceremonia militară de predare-primire a comenzii Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, în Târgu-Mureș

Date:

Știri relevante

spot_img

Pe data de 11 august, Părintele Arhiepiscop Irineu a participat la ceremonia militară de predare-primire a comenzii Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, în municipiul Târgu-Mureș. Cu acest prilej, a oficiat slujba de Te-Deum.

Vineri, 11 august 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent la sediul Batalionului 51 Operaţii Speciale „Vulturii” din municipiul Târgu-Mureș.

Arhiepiscopul Irineu a oficiat slujba de Te Deum la ceremonia militară a Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale

Începând cu ora 12.00, Întâistătătorul Eparhiei noastre, înconjurat de un sobor de clerici, a oficiat slujba de Te-Deum, în deschiderea ceremoniei militare de predare-primire a comenzii și a drapelului de luptă al Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale.

În continuare, Ierarhul Alba Iuliei a rostit o alocuțiune în care a subliniat faptul că, încă din vremuri străvechi, Biserica și Armata au constituit factori de echilibru ai vieții sociale, ambele instituții fiind caracterizate prin credința în Dumnezeu și iubirea de țară.

Citește și: Întrebarea cheie a pensionarilor: Cât timp trebuie să aștepți până la încasarea primei pensii

Evenimentul a fost organizat prin implicarea Garnizoanei Târgu-Mureș, sub atenta coordonare a domnului General-maior Dacian-Tiberiu Șerban, comandantul Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale.

În debutul manifestării, după intonarea Imnului Național al României, a avut loc predarea-primirea comenzii și a drapelului de luptă al Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale.

Citește și: Investiție majoră în județul Alba: Proiect de 60 de milioane € pentru Munții Apuseni. Ce se va produce

În continuare, au fost rostite alocuțiuni de către reprezentanții Garnizoanei, evenimentul continuând prin acordarea de plachete și însemne reprezentative.

La final, după prezentarea onorului, a avut loc defilarea Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut