joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAstăzi este ziua de naștere a Principesei Margareta. Alteța a împlinit 75...

Astăzi este ziua de naștere a Principesei Margareta. Alteța a împlinit 75 de ani

Date:

Știri relevante

spot_img

Astăzi este ziua de naștere a Principesei Margareta a României. Custodele Coroanei a împlinit veritabila vârstă de 75 de ani.

Principesa Margareta a României s-a născut în data de 26 martie în 1949, în orașul Lausanne din Elveția. Este prima fiica a fostului suveran Mihai I al României și al soției sale, principesa Ana de Bourbon-Parma.

Astăzi este ziua de naștere a Principesei Margareta. Alteța a împlinit 75 de ani

Principesa Margareta a fost botezată în credința ortodoxă de Prințul Filip, Duce de Edinburg, rudă a familiei regale elene, principe consort al reginei Elisabeta a II-a. Alteța Sa Regală este a 82-a pe linia succesorală a tronului britanic.

Citește și: VIDEO Campanie umanitară și de protejare a mediului, unică în România, lansată în județul Alba: Roboțelul Binelui transformă deșeurile în fapte bune

De asemenea, este verișoară de gradul al doilea cu regele Felipe al VI-lea al Spaniei, fostul rege Simeon al II-lea al Bulgariei, marele duce Henri de Luxemburg, arhiducele Karl al Austriei, ducele Carlos de Parma, principele moștenitor Alexandru al Serbiei și Iugoslaviei și principele moștenitor Pavlos al Greciei.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut