joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAtenție! Noua metodă de înșelăciune prin care poți să rămâi fără bani....

Atenție! Noua metodă de înșelăciune prin care poți să rămâi fără bani. Mesajele sunt trimise în numele ANAF

Date:

Știri relevante

spot_img

O nouă metodă de înșelăciune prin care poți să rămâi fără bani. Mesajele sunt trimise în numele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) atenționează în legătură cu o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituţiei.

Atenție! Noua metodă de înșelăciune prin care poți să rămâi fără bani

Prin aceste mesaje false, contribuabililor le sunt solicitate „Fişele Client şi Fişa Furnizor, dacă este cazul, pentru facturile emise şi primite în luna curentă, pentru verificarea setărilor în sistemul e-Factura”.

Citește și: Înșelăciunea, la nivel de artă! Cum sunt păcăliți oamenii, mai nou, pe internet? Hackerii folosesc inteligența artificială pentru furturi

„Evident că acest mesaj nu este transmis de ANAF şi recomandăm să nu se dea curs unor astfel de solicitări!

Reiterăm următoarele: – nu deschideţi aceste emailuri; – nu accesaţi documentele anexate sau linkurile din conţinut; – nu transmiteţi bani către conturile menţionate!”, precizează comunicatul de presă al instituţiei.

Sursa citată mai spune că Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia.

Citește și: Doi soți din Aiud, acuzați de înșelăciune după ce și-au cumpărat o casă din banii unui elvețian. Cum au reușit să-l păcălească

„De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF – 0314039160”, mai indică sursa menţionată.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut