sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAtenție șoferi! Strada Mărășești din Alba Iulia va fi redeschisă în ambele...

Atenție șoferi! Strada Mărășești din Alba Iulia va fi redeschisă în ambele sensuri de circulație. Anunțul primarului

Date:

Știri relevante

spot_img

Primarul Gabriel Pleșa a anunțat schimbări semnificative în circulația rutieră din Alba Iulia. Strada Mărășești va permite iar circulația în ambele sensuri, iar intersecțiile au fost ajustate pentru a asigura un flux mai eficient.

“Anunț important privind circulația rutieră pe strada Mărășești și zona adiacentă

Atenție șoferi!

Gabriel Pleșa a avut ieri o întâlnire cu cetățenii de pe străzile Mărășești și București, la care au participat reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba și ai departamentelor de specialitate din Primăria Alba Iulia.

În urma discuțiilor, s-a decis ca începând de vineri, 3 noiembrie 2023, circulația rutieră pe strada Mărășești să se desfășoare în ambele sensuri, mai ales că au fost finalizate lucrările la iluminatul public stradal.

Circulația rutieră în intersecția strada Mărășești – strada București – DJ 107 (Calea Ciugudului) va fi dirijată, cu circulația prioritară pe traseul strada București – DJ 107 (Calea Ciugudului).

Citește și: Trei bărbați din Sebeș, căutați internațional pentru furt calificat, prinși de polițiștii din Alba. Au mandate europene de arestare 

În intersecția strada Mărășești – strada Gheorghe Doja, drumul prioritar va fi strada Mărășești. Conform avizului Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, aceste modificări vor fi valabile pentru următoarele 6 luni. Situația traficului rutier pe străzile Mărășești și București va fi monitorizată în continuare de către Poliția Rutieră și serviciile de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia, în scopul identificării și soluționării unor eventuale disfuncționalități.”, au scris reprezentanții municipiului Alba Iulia pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut