luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportAtletul Andrei Gafița de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia...

Atletul Andrei Gafița de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de argint la Campionatul Național, la proba 20.000 de metri maș

Date:

Știri relevante

spot_img

Atletul Andrei Gafița, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint la Campionatul Național – proba de 20.000 de metri maș.

Andrei Gafița (sportiv cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSM Unirea Alba Iulia) a obținut medalia de argint în proba de 20.000 de metri marș a Campionatului Național, desfășurat sâmbătă, 29 iunie, la Cluj-Napoca, pe Stadionul ”Cluj-Arena”.

Atletul Andrei Gafița de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de argint la Campionatul Național, la proba 20.000 de metri maș

Andrei Gafița (27 de ani), atlet pregătit de Gabriel Avram, s-a clasat pe a doua poziție a podiumului cu timpii 1:32:37 (cu aproape două minute mai bine decât la precedentul campionat național, desfășurat la începutul anului – ediția de iarnă).

”Sunt mulțumit de rezultat! A fost o cursă foarte inteligentă, o cursă tactică, iar sportivul nostru a scos cel mai bun rezultat pentru el având în vedere competițiile date”, a transmis antrenorul Gabriel Avram.

Citește și: Scrisoarea emoționantă lăsată de fotbaliștii români în vestiar, după meciul cu Olanda. UEFA ne-a lăudat: „Oaspeții perfecți”

Cu această medalie de argint, obținută la Campionatul Național pentru Seniori, Tineret și Juniori, Andrei Gafița reeditează succesul înregistrat în urmă cu o lună când a obținut tot medalia de argint, în proba de 10.000 de metri marș.

„Andrei Gafița este un exemplu de perseverență și pasiune pentru sport, iar rezultatele obținute la acest campionat reprezintă o confirmare a muncii sale asidue și a dedicării față de acest sport”, au transmis reprezentanții clubului sportiv din Alba Iulia.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut