duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAvarie la o conductă de apă din Alba Iulia! Bulevardul unde furnizarea...

Avarie la o conductă de apă din Alba Iulia! Bulevardul unde furnizarea cu apă potabilă va fi întreruptă

Date:

Știri relevante

spot_img

Avarie la o conductă de apă din Alba Iulia, luni după-masa! Furnizarea cu apă potabilă va fi întreruptă pe Bulevardul Republicii, între intersecțiile cu strada Vasile Alecsandri și strada Gheorghe Șincai.

„APA CTTA ALBA – Sucursala Alba Iulia informează consumatorii că în data de 27.05.2024, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Alba Iulia, pe b-dul Republicii (tronsonul situat între intersecțiile cu strada Vasile Alecsandri și Gheorghe Șincai), din cauza unei avarii a conductei de alimentare cu apă potabilă.

Avarie la o conductă de apă din Alba Iulia

Estimăm durata întreruperii la circa 3 ore.

La reluarea furnizării, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Citește și: Performanță remarcabilă! România, medaliată cu argint la Cupa Mondială de Gimnastică aerobică de la Yokohama

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258810521, 0258810463, în vederea intervenției”, au transmis reprezentanții instituției.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut