miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuAiudAvarie la rețeaua de apă din Aiud: Alimentarea, întreruptă pe mai multe...

Avarie la rețeaua de apă din Aiud: Alimentarea, întreruptă pe mai multe străzi ale municipiului

Date:

Știri relevante

spot_img

Serviciul de Alimentare cu Apă CTTA SA Alba-Sucursala Aiud a anunțat o avarie la conducta de aducțiune a apei în municipiul Aiud. Defecțiunea a avut loc în zona străzii Mărășești, determinând întreruperea furnizării de apă pe o serie de străzi din oraș.

Avarie la rețeaua de apă din Aiud

“SC APA CTTA SA ALBA-SUCURSALA AIUD anunță beneficiarii serviciului public de alimentare cu apă că în data de 22 august 2023 s-a produs o avarie la conducta de aducțiune apă în municipiul Aiud, str. Mărășești”, au transmis furnizorii pe pagina de Facebook.

Conform informațiilor furnizate de SC APA CTTA SA Alba-Sucursala Aiud, vor fi afectate următoarele străzi: Mărășești de la numărul 27, V. Lupului, O. Goga, P. Tutea, L. Blaga și M. Vulcănescu.

Avaria la conducta de aducțiune a apei va necesita o intervenție de remediere, iar în timpul acestei perioade, furnizarea apei va fi întreruptă pentru a evita orice potențiale probleme sau perturbații.

Pentru a minimiza disconfortul resimțit de locuitori, reprezentanții serviciului au solicitat ca orice eventuale perturbații sau probleme legate de furnizarea apei să fie semnalate imediat la numerele de telefon 0258861932 și 0258864018.

Aceste semnalări vor permite echipei de intervenție să acționeze prompt și să remedieze situația în cel mai scurt timp posibil.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut