sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAvarie majoră la conducta de apă din Alba Iulia, provocată de un...

Avarie majoră la conducta de apă din Alba Iulia, provocată de un constructor: Furnizarea a fost întreruptă

Date:

Știri relevante

spot_img

Locuitorii municipiului Alba Iulia se confruntă cu o întrerupere neașteptată a furnizării apei, cauzată de o avarie semnificativă la conducta de apă potabilă. Această avarie a fost provocată de către un constructor.

Astăzi, 31 octombrie 2023, a fost întreruptă furnizarea apei potabile din cauza unei avarii semnificative la conducta de apă. Această avarie a fost provocată de un constructor și a necesitat întreruperea furnizării apei în mai multe zone din oraș.

Avarie majoră la conducta de apă din Alba Iulia, provocată de un constructor

“SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia informează consumatorii că în data de 31.10.2023, furnizarea apei va fi întreruptă în municipiul Alba Iulia pe str. Bulevardul Ferdinand I, de la intersecția cu Piața Ion I.C. Brătianu, până la stația de alimentare Rompetrol, dar și străzile adiacente, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă provocată de către un constructor, până la remedierea acesteia.

La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Citește și: Florin Roman: „Moțiunea simplă împotriva lui Boloș e o simplă maculatură”

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0725-113125 în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice disconfort creat.”, au transmis reprezentanții SC APA CTTA pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut