vineri, februarie 23, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăBăile de la Ocna Mureș, asaltate de turiști în minivacanța de Rusalii....

Băile de la Ocna Mureș, asaltate de turiști în minivacanța de Rusalii. Administratorii au închis ușile pentru două ore

Date:

Știri relevante

spot_img

Băile Sărate din Ocna Mureș au devenit o destinație extrem de populară în timpul minivacanței de Rusalii, atragând sute de turiști. În primele două ore de la deschidere, complexul balnear a devenit arhiplin, astfel încât administratorii au luat decizia de a închide ușile.

Turiștii care doreau să se relaxeze în noul complex au fost nevoiți să aștepte eliberarea unui loc pentru a putea beneficia de bazinele cu apă sărată și de saună. Administratorii au închis bazinul pentru două ore, în așteptarea eliberării locurilor.

Au parte de apă sărată, bazine cu apă caldă, dulce, sărată în interior. În exterior, saună, saunele funcţionează la capacitate maximă. şi sauna uscată şi sauna umedă. Bazinul cu apă sărată din interior, camera cu sare, tot ce are nevoie un om pentru relaxare.” a relatat Cornelia Dan Oltean, director Băile Sărate Ocna Mureş.

Timpul petrecut în așteptare a meritat cu siguranță pentru sutele de turiști veniți din toate colțurile țării.

Apa sărată oferă multiple beneficii, în special pentru afecțiunile reumatologice.

În cadrul minivacanței de Rusalii, peste 1.500 de turiști au ales să viziteze Băile Sărate din Ocna Mureș, bucurându-se de proprietățile terapeutice ale apei și de atmosfera relaxantă a complexului balnear.

Deci am venit în jur de 9 fără 20, erau în jur de 100, 100 şi ceva de oameni şi până la deschidere erau peste 200, aproape 300.” a declarat un turist pentru observatornews.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut