sâmbătă, mai 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportBianca Todorescu, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de aur la...

Bianca Todorescu, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de aur la Campionatul European de Powerlifting 2024. Are în palmares și titlul de vicecampioană mondială

Date:

Știri relevante

spot_img

Performanță de excepție pentru Bianca Todorescu! Sportiva din județul Alba, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de aur la Campionatul European de Powerlifting 2024.

Bianca Todorescu s-a clasat pe locul I la Campionatul European de Powerlifting 2024. Tânăra a concurat la categoria juniori.

Bianca Todorescu, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de aur la Campionatul European de Powerlifting 2024

„Bianca Todorescu, sportiva din Alba, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de aur la Campionatul European de Powerlifting 2024”, a transmis Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting.

La doar 17 ani, Bianca Todorescu este o figură emblematică în lumea sportului din județul Alba. Sportiva deține și titlul de vicecampioană mondială la Powerlifting, clasându-se pe locul II la Campionatul Mondial de Powerlifting desfășurat la Cluj-Napoca în 2023.

Citește și: VIDEO Povestea Biancăi, tânăra din Alba Iulia care la doar 17 ani e vicecampioană mondială la Powerlifting: „Pot muta munții”

Este elevă la Liceul cu Program Sportiv din municipiu, iar pasiunea sa pentru powerlifting a transformat-o într-un model de perseverență și dedicare.

Primul campionat la care a participat a fost Campionatul Național de Împins din culcat din 23 noiembrie 2021, unde a obținut medalia de argint cu 42.5 kg ridicate la categoria de greutate 52 kg.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut