vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăCărțiBiblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și-a îmbogățit colecția cu noi titluri de...

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și-a îmbogățit colecția cu noi titluri de carte. A cumpărat peste 700 de cărți în acest an

Date:

Știri relevante

spot_img

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, și la acest început de an, și-a îmbogățit colecția cu noi titluri de carte.

În primul trimestru al anului 2024 au fost achiziționate un număr total 731 de titluri de carte, respectiv un număr de 1023 de unități de bibliotecă (în principal cărți).

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și-a îmbogățit colecția cu noi titluri de carte. A cumpărat peste 700 de cărți în acest an

În acest scop, bugetul alocat pentru achiziția de carte pe trimestrul I/2024 a fost de 50000 lei din care a fost cheltuită suma de 47394,86 lei și au rămas necheltuiți 2605,14 lei.

Politicile privind achiziția și donația de carte de către Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba au la bază regulamentul adoptat de către consiliul de administrație al bibliotecii, astfel încât achiziția se face echilibrat iar documentele achiziționate fac parte din toate domeniile de cunoștințe.

Citește și: Posturi vacante de grefier la Curtea de Apel Alba Iulia și la Judecătoria Alba Iulia. Când vor avea loc concursurile și ce trebuie să faci ca să te înscrii

Informarea privind producția editorială, în scopul achiziției de titluri noi, se face în cadrul activităților de animație de bibliotecă, prin consultări directe cu utilizatorii, prin întâlniri cu editorii și scriitorii și nu în ultimul rând în cadrul Târgului de cArte Alba Transilvana.

Anul acesta Târgul de cArte Alba Transilvana va avea loc în perioada 10-12 mai, pe esplanada de la Muzeul Național al unirii din Alba Iulia.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut