luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleAnimaleCampania de sterilizare a câinilor cu stăpân continuă și în 2024: „Să...

Campania de sterilizare a câinilor cu stăpân continuă și în 2024: „Să apeleze cu încredere la acest serviciu gratuit”

Date:

Știri relevante

spot_img

Campania de sterilizare a câinilor cu stăpân continuă și în 2024. Marius Filimon, viceprimarul municipiului Alba Iulia, le-a transmis stăpânilor de câini „să apeleze cu încredere la acest serviciu gratuit”.

În anul 2023 Primăria Municipiului Alba Iulia a derulat campania de sterilizare a câinilor cu stăpân ce aparțin rasei comune și a metișilor, campanie care a avut loc în perioada iulie-decembrie.

Campania de sterilizare a câinilor cu stăpân continuă și în 2024: „Să apeleze cu încredere la acest serviciu gratuit”

Nu este primul an când se derulează o astfel de campanie dar cea din 2023 a adus cele mai bune rezultate fiind sterilizați un număr de 285 de câini cu stăpân din care 187 femele și 98 masculi.

Citește și: Asociația „Prietenii lui Azor”, bilanț încurajator în 2023: A reușit sterilizarea a sute de animale

Suma cheltuită din bugetul local a fost de 55.000 lei.

„Și de această dată am avut un parteneriat excelent cu Asociația “Prietenii lui Azor” care a asigurat din fonduri proprii micro-ciparea cățeilor și contravaloarea carnetelor de sănătate.

Campania de sterilizare din 2023 o considerăm cea mai de succes de până acum iar rezultatele se vor vedea anul acesta când estimăm o scădere importantă a numărului de câini fără stăpân din municipiu.

Citește și: Apel al Asociației „Prietenii lui Azor” pentru adopția unor căței abandonați în Alba Iulia: „Au nevoie de o familie”

Și în anul 2024 ne propunem continuarea campaniei de sterilizare a câinilor cu stăpân având ca scop reducerea abandonului acestor animale și îndemnăm toți proprietarii de câini să apeleze cu încredere la acest serviciu gratuit”, a transmis viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut