luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportCampionat militar de tenis, la Alba Iulia! Zeci de pasionați se vor...

Campionat militar de tenis, la Alba Iulia! Zeci de pasionați se vor întrece la Baza Sportivă „Constructorul”

Date:

Știri relevante

spot_img

Campionat militar de tenis, la Alba Iulia! Zeci de pasionați se vor întrece la Baza Sportivă „Constructorul”.

Peste 20 de pasionați de tenis participă săptămâna aceasta la Alba Iulia la ediția din acest an a Campionatului militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene.

Campionat militar de tenis, la Alba Iulia!

Competiția este organizată de specialiștii Secției Educație Fizică Militară din cadrul Statului Major al Forțelor Aeriene în colaborare cu Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia și Centrul 85 Comunicații Aero și Informatică și are loc la Baza Sportivă „Constructorul” din Alba Iulia.

Pe terenurile de tenis se întrec militari și civili de la unități din cadrul Forţelor Aeriene:

Citește și: FOTO Veteranul de război Simion Bârdea din Alba, sărbătorit la împlinirea a 101 ani. Și-a așteptat oaspeții în port popular

Statul Major al Forţelor Aeriene, Comandamentul Componentei Aeriene, Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii, Baza 95 Aeriană “Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu” Bacău, Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic Boboc și Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, dar și seniori rezerviști.

Tabloul de joc este pe două grupe de câte patru echipe. În grupe echipele joacă fiecare cu fiecare, apoi locurile 1, 2 joacă semifinale și finale, iar locurile 3, 4 joacă pentru completarea clasamentului, pe sistemul două meciuri de simplu și unul de dublu.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut