duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCând se deschide circulația pe Transalpina? Un sector de drum va fi...

Când se deschide circulația pe Transalpina? Un sector de drum va fi sub program

Date:

Știri relevante

spot_img

Când se deschide circulația pe Transalpina? Un sector de drum va fi sub program.

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, că circulaţia pe Transalpina se deschide sâmbătă, dar sectorul de drum montan dintre Rânca şi Curpăt va fi deschis doar în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Când se deschide circulația pe Transalpina? Un sector de drum va fi sub program

”Se redeschide circulaţia pe Transalpina de pe data de 1 iunie 2024! În urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanţii CNAIR (inclusiv de la DRDP Craiova şi  SDN Târgu Jiu), a fost luată decizia redeschiderii circulaţiei rutiere pe Transalpina începând cu data de 1.06. 2024”, a anunţat, joi, directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Potrivit acestuia, sectorul de drum montan dintre Rânca şi Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Citește și: Premii deosebite pentru elevele din Alba care au participat la Olimpiada Interdisciplinară „Cultură și Spiritualitate Românească. Ce rezultate au obținut?

”În afara acestui interval orar accesul este interzis din cauze obiective care ţin de specificul acestei zone montane aflate la mare altitudine. De asemenea limita de viteză pe acest sector de drum este de maximum 30 km/oră iar accesul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este interzis”, a mai transmis Pistol.

Redeschiderea circulaţiei pe Transfăgărăşan nu a fost încă anunţată, drumarii precizând că fac ultimele pregătiri. 

Potrivit acestuia, respectarea acestor restricţii este obligatorie pentru evitarea unor evenimente periculoase şi pentru deplasarea în condiţii de siguranţă.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut