miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuZlatnaCând se va inaugura spitalul de 3 milioane € din Zlatna? Va...

Când se va inaugura spitalul de 3 milioane € din Zlatna? Va fi independent energetic

Date:

Știri relevante

spot_img

Lucrările la noul spital din Zlatna au atins un progres de peste 50%, anul 2024 aducând perspectivele unui spital aproape independent energetic. Consiliul Județean a contribuit cu aproximativ 500.000 de euro la proiectul în valoare totală de aproape 3 milioane de euro.

Tudor Ponoran, Director la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, a declarat că lucrările la spitalul din Zlatna au atins un progres de peste 50%.

Când se va inaugura spitalul de 3 milioane € din Zlatna?

El a subliniat importanța acestui proiect și a evidențiat necesitatea continuării eforturilor pentru a finaliza construcția conform planului stabilit.

Citește și: Pompierii voluntari din Teiuș au luat locul lui Moș Crăciun pentru câțiva copii nevoiași: Au asigurat lemne de foc și le-au adus cadouri

“Lucrările la noul spital din Zlatna au trecut de 50%. Anul 2024 ne va aduce un spital aproape în totalitate independent energetic. În fiecare săptămână urmăresc evoluția lucrărilor.

Voi reveni cu detalii legate de montarea panourilor solare și a pompelor de căldură.

Consiliul Județean a venit cu aport de aprox. 500.000 euro la acest proiect în valoare totală de aproape 3 milioane de euro.”, a declarat Tudor Ponoran pe pagina de Facebook.

Contactat de AlbaPress.ro, Tudor Ponoran a declarat că termenul contractual pentru finalizarea proiectului este 31 decembrie 2024.

Cu toate acestea, eforturile sunt concentrate pentru a finaliza proiectul până în vara anului viitor.

Citește și: 110 copii s-au întrecut în pași de dans la Gala Dansată de la Alba Iulia. Pleșa: “Veți avea susținerea noastră și în viitor”

Suma inițială a proiectului a fost de 2 milioane de euro, însă costurile au crescut și sunt estimate acum la peste 3 milioane de euro.

“Clădirea va fi o «extensie» a Spitalului Județean de Urgență din Alba și este proiectată să atingă un grad de independență energetică de peste 90%.”, a precizat Tudor Ponoran pentru AlbaPress.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut