duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportCanotorii români, din nou la înălțime! Au câștigat 4 medalii de aur,...

Canotorii români, din nou la înălțime! Au câștigat 4 medalii de aur, 2 de argint și 2 de bronz la Campionatele Europene de la Szeged

Date:

Știri relevante

spot_img

Canotorii români au câștigat 4 medalii de aur, 2 de argint și 2 de bronz la Campionatele Europene de la Szeged, unde România ocupă locul 2 în clasamentul pe medalii, după Marea Britanie.

Federația Română de Canotaj a participat cu 13 echipaje compuse din 36 de sportivi.

Canotorii români, din nou la înălțime! Au câștigat 4 medalii de aur, 2 de argint și 2 de bronz la Campionatele Europene de la Szeged

După medaliile de aur, argint și bronz căștigate în prima zi a Europenelor, duminică, s-au mai adăugat încă 3 medalii de aur, 1 de argint și 1 de bronz:

Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel au condus detașat încă de la început cursa finală la dublu rame feminin (W2-). Sportivele au câștigat-o cu un timp de 07:52.05. 

Tot o medalie de aur au câștigat și sportivii din echipajul de dublu vâsle masculin (M2x), Andrei Cornea și Marian Enache. Băieții au condus și ei detașat cursa încă de la start și au reușit să aducă singura medalie de aur la masculin pentru țara noastră de la aceste Campionate Europene.

Citește și: VIDEO Sportiva albaiuliancă Mihaela Mih-Dehelean, campioană balcanică la Culturism și Fitness. E cea mai mare performanță din carieră: „Am crezut atunci când alții poate s-ar fi îndoit” 

Aur a fost câștigat și în ultima finală, la „proba regină” a canotajului, cea de 8+1 feminin (W8+). Echipajul compus din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a încheiat o cursă excelentă cu timpul de 06:32.00 și s-a clasat pe prima poziție. 

Sportivii din barca de dublu rame masculin (M2-) au cucerit argintul. Florin Arteni și Florin Lehaci au făcut o cursă echilibrată, cu un finish foarte bun, și au reușit să se claseze pe locul secund cu un timp de 07:03.88. 

O medalie de bronz a venit în proba de dublu vâsle feminin (W2x). Simona Radiș și Ancuța Bodnar au făcut o cursă echilibrată de la început până la finish și au terminat cursa cu timpul de 07:43.66.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut