miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEconomieCare este afacerea care îmbogățește tot mai mulți români? Profiturile explodează în...

Care este afacerea care îmbogățește tot mai mulți români? Profiturile explodează în luna septembrie

Date:

Știri relevante

spot_img

Această oportunitate de afacere este accesibilă oricui și tot mai mulți români reușesc să obțină succesul în acest domeniu! Luna septembrie este considerată cea mai rentabilă perioadă pentru antreprenorii care se implică în acest sector.

Care este afacerea care îmbogățește tot mai mulți români?

11 septembrie e ziua în care afacerile… înfloresc. Copiii și părinții aleg buchetele pentru începerea şcolii. Faţă de anii trecuţi, preţurile aranjamentelor florale au crescut chiar şi cu 30-40%.

Care sunt cele mai căutate aranjamente florale pentru prima zi de şcoală?

Diana Speretoiu: “Cele mai căutate sunt florile toamnei, coloratele crizanteme, margaretele şi nelipsiţii trandafiri, iar un buchet costă în jur de 40-50 de lei. Toţi florarii sunt aglomeraţi astăzi, lucrează pe ultima sută de metri să onoreze toate comenzile pentru mâine, pentru că unii florari au primit unele comenzi chiar şi în urmă cu câteva săptămâni, aşa că lucrează la foc continuu. La mare căutare sunt, de asemenea, şi aranjamentele cu flori de câmp, lavandă sau bumbac pentru că acestea rezistă mai mult.

Citește și: Primul oraș independent energetic din țară se află în Alba: „Cu această cantitate de energie ne acoperim consumul”

Aici vorbim de preţuri cuprinse între 65 şi câteva sute de lei. Sunt flori, aranjamente şi buchete pentru oricine îşi doreşte să ofere un mic cadou mâine, în prima zi de şcoală, doamnelor de la catedră.

Chiar dacă vorbim de o cerere destul de mare şi de un preţ al florilor mai mare decât anul trecut cu 30-40%, foarte mulţi florari ne-au spus că prima zi de şcoală nu le mai aduce profitul din alţi ani.”, potrivit observatornews.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut