miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCarolina Mall, cel mai mare centru comercial din Alba Iulia, și-a deschis...

Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din Alba Iulia, și-a deschis porțile. Ofertă de peste 70 de magazine

Date:

Știri relevante

spot_img

Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din Alba Iulia, și-a deschis porțile astăzi, 31 august. Ofertă de peste 70 de magazine.

Branduri internaționale și naționale, primul hipermarket Carrefour din oraș, food court cu un design deosebit, precum și multe alte surprize îi așteaptă pe albaiulieni la cel mai mare și modern centru comercial din regiune.

Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din Alba Iulia, și-a deschis porțile

Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, inaugurează, în 31 august 2023, Carolina Mall în Alba Iulia, marcând astfel deschiderea celui mai mare centru comercial din județ.

Cu o suprafață construită totală de peste 33.100 mp și o capacitate generoasă de peste 1.100 de locuri de parcare, Carolina Mall impresionează prin varietatea bogată de magazine ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă și interese.

În urma unei investiții de 47 de milioane de euro, noul centru comercial găzduiește peste 70 de magazine, între care primul hipermarket Carrefour din Alba Iulia, o zonă de servicii și fashion, o zonă de food court generoasă, precum și o terasă cu un decor deosebit.

Carolina Mall va fi punctul principal de atracție din regiune, beneficiind și de un parc exterior amenajat pentru întreaga familie, cu zone destinate copiilor, precum și adulților care vor să se bucure de o experiență a cumpărăturilor la cel mai înalt nivel. Conceptul unic de design, materialele de calitate superioară și dotările de ultimă generație fac din Carolina Mall locul ideal de cumpărături.

Astfel, din 31 august 2023, albaiulienii se pot bucura de o selecție de branduri internaționale și naționale precum: Carrefour Hipermarket, Reserved, Douglas, Teilor, Splendor, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Smyk, Ac&Co, Sizeer, Maxximus, Kenvelo, Office Shoes, Tom Tailor, Sport Vision, Hermosa, Tezyo, Maniphest, Sinsay, Animax, CCC, Sportisimo, Cropp, Colin’s, Altex, Hiper-farmacia Dr. Max, Deichmann, Flanco, Hervis, House, HelpNet, 4F, BookCity, Lensa, Banca Transilvania, Bunătăți Ardelenești, Senneville, DM, Marco Gold, Noriel, Marelbo, Meli Melo, Pepco, Inmedio.

La etaj, într-un concept modern de food court & entertainment, vizitatorii se pot bucura de branduri precum KFC, Spartan, Mesopotamia, Donuterie, Fryday, Let’s Play, The Jack Slots&Roulette. Tot aici și tot în 31 august 2023 se deschide cea mai modernă sală de fitness din oraș, StayFitGym.

Carolina Mall este situat pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 2, în vecinătatea cartierului Ampoi, programul de funcționare fiind zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00, respectiv 07:00 – 22:00 pentru clienții Hipermarketului Carrefour. Accesul se poate face și cu transportul în comun, folosind liniile 105G, 106G, 107A, 107, 108B, 108, 109, 116B, 117B, 117, 118, 119A, 119B, 119, 120A, 120B, 120.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii companiei activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație de neegalat cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de peste 300 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut