joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleAnimaleCățeii de la adăpostul public din Alba Iulia, vizitați de elevii de...

Cățeii de la adăpostul public din Alba Iulia, vizitați de elevii de la școala nr. 6 din oraș: „I-au umplut de mângâieri”

Date:

Știri relevante

spot_img

Cățeii de la adăpostul public din Alba Iulia au fost vizitați de elevii de la școala nr. 6 din oraș. Copiii i-au umplut de mângâieri pe prietenii necuvântători.

„Săptămâna trecută, cățeii de la adăpostul public Alba Iulia au fost vizitați de către un grup minunat de copii, de la Scoala generală numărul 6, alături de un cadru didactic pe care-l felicităm pentru inițiativă.

Cățeii de la adăpostul public din Alba Iulia, vizitați de elevii de la școala nr. 6 din oraș

Am fost foarte surprinși să constatăm pasiunea copiilor pentru prietenii necuvântători dar și faptul că majoritatea știau deja ce înseamnă sterilizare, microcipare (obligații legale ale proprietarilor de caini) sau de ce ajung cățeii în adăpost.

Citește și: Povestea sabiei lui Ștefan cel Mare, arma primită de la Papa să salveze creștinătatea. Astăzi, sabia e expusă într-un muzeu turcesc

Ne-au povestit cu pasiune despre animăluțele lor de acasă care sunt considerate membrii familiei și sunt îngrijire ca atare, apoi si-au manifestat dorința de a vizita adăpostul (s-a lăsat cu lacrimi si multă emoție) si de a interacționa cu câțiva căței.

Cu Aky au lucrat câteva comenzi de dresaj, au alergat alături de Uma și Ozzy și i-au umplut de mângâieri pe Bella și Ollie, doi pui timizi care au crescut în adăpostul public.

În weekend, în cadrul târgului ONG-urilor, omuleții rămași cu sufletul la căței, au strâns bănuiți pentru cazurile în care noi ne implicăm și asta ne-a copleșit cu totul.

Citește și: Misterele peșterii din Munții Apuseni unde ar fi trăit ființe cu puteri supranaturale. Ce s-a descoperit aici?

Sunt lecții de viață la care avem bucuria să participăm și care ne dau de cele mai multe ori puterea de a merge mai departe”, au transmis reprezentanții Asociației ”Prietenii lui Azor”.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut