miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCele mai neobișnuite tradiții de Crăciun în lume. În ce țară se...

Cele mai neobișnuite tradiții de Crăciun în lume. În ce țară se pun murături în brad?

Date:

Știri relevante

spot_img

Tradițiile de Crăciun variază la nivel global. În timp ce unii urmează obiceiurile comune, cum ar fi împodobirea bradului, colindele și cadourile, alții adoptă tradiții mai neobișnuite.

Tradițiile de Crăciun sunt variate și reflectă diversitatea culturală.

Unii respectă obiceiurile consacrate, precum împodobirea bradului și colindele, în timp ce alții adoptă practici mai neconvenționale, cum ar fi mersul la slujba de Crăciun pe role, pusul murăturilor în brad, iar alții mai norocoși sunt vizitați de 13 Moși Crăciun.

Cele mai neobișnuite tradiții de Crăciun în lume

În Islanda, 13 Moși vizitează copiii timp de 13 nopți, aducând daruri celor cuminți și cartofi stricați celor obraznici.

Citește și: Cea mai veche pâine din lume este păstrată într-un muzeu din România. Are 131 de ani și arată ca scoasă din cuptor

În Italia, Befana, o vrăjitoare, oferă jucării și dulciuri pe 5 ianuarie, legendele spunând că a refuzat să ofere un dar pruncului Iisus și acum dăruiește tuturor copiilor.

În Germania, se ascunde o bucată de murătură în pomul de Crăciun, iar primul copil care o găsește primește un cadou simbolic.

În Venezuela, oamenii merg la slujba de Ajun pe role, iar multe străzi sunt închise pentru mașini.

Citește și: FOTO Enigma “Tălpii de OZN” de la Aiud: Un artefact de 80.000 de ani cu o origine încă neclară pentru specialiști

În Guatemala, în Ajun, fiecare cartier construiește o grămadă de gunoi cu o figurină ce reprezintă Diavolul, iar aceasta este aprinsă.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut