luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCelebrul artist Toto Cutugno s-a stins din viață după o grea suferință....

Celebrul artist Toto Cutugno s-a stins din viață după o grea suferință. Pierduse doi copii, iar sora i-a murit în brațe

Date:

Știri relevante

spot_img

Toto Cutugno a murit, marţi, după o luptă cu o boală nemiloasă. Artistul avea 80 de ani. Povestea vieții lui a fost presărată cu drame uriașe.

Toto Cutugno a murit, marţi, după o luptă cu o boală nemiloasă. Artistul suferea de cancer metastatic la prostată, iar starea sa s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecțiunilor cronice.

Celebrul artist Toto Cutugno s-a stins din viață după o grea suferință

Atunci când s-a născut, în Fosdinovo, Toscana, micul Salvatore Cutugno era pur, sănătos, inocent.

Apoi l-a luat viaţa şi a-nceput să-l izbească de toţi pereţii. Când avea 5 ani, surioara lui a murit lângă el, sufocându-se cu mâncarea. Asta i-a provocat stres.

Dramele lui Toto Cutugno

Tatăl său era marinar și cânta la trompetă, deci, cum s-ar spune, Toto avea istoric muzical în familie.

Rosanna Cotugno (a se observa – Cotugno, nu Cutugno), surioara lui Toto, a fost în centrul unei tragedii, care i-a marcat muzicianului viaţa. La vârsta de 5 ani, lângă el, aceasta s-a sufocat în timp ce mânca, ceea ce a fost o sursă de stres pentru copil.

Moartea fetiţei l-a făcut pe micul Salvatore să devină melancolic, introvertit şi extrem de serios. Mai târziu, familia lui s-a mutat în La Spezia. Băiatul a mers la o școală de muzică, pentru a învăța să cânte la trompetă. Apoi, a decis să înveţe să cânte la acordeon, chitară şi tobe.

La sfârșitul anilor 70, compozitorul a început să-și recapete încrederea. A continuat să scrie cântece pentru muzicieni francezi și italieni. Printre clienții săi s-au numărat Ornella Vanoni, Marcella, D. Nazzaro, «‘Ricchi e Poveri» , și a compus coloana sonoră a filmelor de succes «The taming of the shrew».

Citește și: Una dintre cele mai mari speranțe ale voleiului din România a semnat cu Volei Alba Blaj. Are 1,82 m la doar 14 ani

În 1980, Cutugno călătorește la San Remo și câștigă locul 1 cu piesa «Solo noi». După aceea, el continuă să participe în mod regulat la competiție, ocupând locurile de la primul până la al cincilea, cântând el însuși melodii sau dându-le altor interpreți. La nivel internațional talentul lui este tot mai apreciat. În 1980 a luat Marele Premiu al festivalului de la Tokyo.

În 1981, cântăreațul a lansat albumul «La mia musica», în spaniolă, engleză și franceză, deoarece pe lângă Europa, compozitorul a început să concerteze în Argentina, Japonia, Australia, Canada, SUA. „My music” a fost inclus în cele mai bune albume din întreaga sa carieră.

Viața personală a lui Toto Cutugno

În tinerețe cântărețul a avut mare succes la femei, dar viața i-a ales una singură. Toto Cutugno este căsătorit de 27 de ani cu Carla, pe care a cunoscut-o la clubul «Dragon» din Lignano Sabbiadoro, care a găzduit unul dintre concertele lui.

Cei doi și-au dorit să aibă cel puțin patru copii, dar nu s-a întâmplat așa. Prima sarcină a lui Carla promitea gemeni, dar medicii au descurajat-o pentru că exista un risc mare de moarte. După aceea, nu a mai putut avea copii.

Citește și: FOTO Au fost desemnați câștigătorii Openului de Tenis al Forțelor Aeriene desfășurat la Alba Iulia. Cum arată clasamentul

Dar pentru Toto, copiii și familia au fost întotdeauna cele mai importante lucruri din viața lui.

Nico este fiul lui Toto, care s-a născut în 1989. Mama lui Nico este o fostă cântăreță care i-a sucit mințile lui Cutugno în timpul unui zbor. La momentul respectiv Carla era conștientă de ceea ce se întâmpla, însuși Toto mărturisindu-i totul. Ca femeie înțeleaptă, nu l-a lipsit de fericirea paternității, iar mai târziu Nico avea să se mute în casa lor, potrivit life.ro.

Toto Cutugno a murit, în cursul zilei de marți, la vârsta de 80 ani.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut