vineri, mai 31, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleMuzicăCeline Dion se luptă cu o boală rară. La 56 de ani...

Celine Dion se luptă cu o boală rară. La 56 de ani are o mare dorință

Date:

Știri relevante

spot_img

Celine Dion se luptă cu o boală foarte rară, sindromul persoanei rigide, și face terapie de cinci ori pe săptămână pentru a-și recăpăta mobilitatea.

Celine Dion a început o altă terapie, iar de cinci ori pe săptămână face exerciții prin care să își recapete mobilitatea. Ea se antrenează cu o echipă de specialiști.

Celine Dion se luptă cu o boală rară. La 56 de ani are o mare dorință

Are o dorință foarte mare la vârsta de 56 de ani și își dorește să se îndeplinească repede.

Artista speră să revină pe scenă și își dorește să revadă Turnul Eiffel din Franța. „Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel!”, a declarat Dion.

Citește și: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis, în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana, de la Alba Iulia

Artista trece prin momente foarte grele și spune că are nevoie de foarte multă voință pentru a le depăși și pentru a se vindeca. Ultimul turneu l-a avut în 2020, când a susținut 52 de concerte în America de Nord.

Celine Dion se confruntă cu o boală rară

În 2023, stare de sănătate i s-a agravat și nu i-a mai permis să urce pe scenă. Dar, procesul de vindecare nu este încă unul sigur și Dion se așteaptă la un miracol care să îi gestioneze boala.

„Nu știu… Corpul meu îmi va spune. Pe de altă parte, nu vreau doar să aștept. Este greu, muncesc foarte mult și mâine va fi și mai greu.

Citește și: Apusenii prind viață! Au fost plantați peste 7.500 de puieți de molid și brad în Parcul Natural Apuseni

Mâine este o altă zi. Dar există un lucru care nu se va opri niciodată, și acela este voința. Este pasiunea. Este visul. Este determinarea.

Nu am învins boala, pentru că este încă în mine și va fi mereu. Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca cu ajutorul cercetării științifice, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea”, a declarat Dion.”, a povestit Céline Dion.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut