luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăTimp liber - EvenimenteCetatea din Alba Iulia își deschide porțile pentru prima ediție a “Târgului...

Cetatea din Alba Iulia își deschide porțile pentru prima ediție a “Târgului Toamnei”. O oportunitate pentru producătorii locali

Date:

Știri relevante

spot_img

Primarul municipiului Alba Iulia a făcut anunțul oficial privind prima ediție a “Târgului Toamnei”, un eveniment cu tradiție ce va avea loc în perioada 7-8 octombrie. Această inițiativă este dedicată în totalitate producătorilor locali.

Cetatea din Alba Iulia își deschide porțile pentru prima ediție a “Târgului Toamnei”.

Prima ediție a “Târgului Toamnei” își deschide porțile în zilele de 7 și 8 octombrie!

”Am decis să creăm de la zero ”Târgul Toamnei”, un eveniment dedicat 100% tuturor celor care, prin munca lor, cresc comunitatea.

Am fost convins de multitudinea mesajelor venite din partea celor care și-au dorit un târg de acest tip la Alba Iulia, aici unde îi este locul, în comunitatea urbană de peste 70.000 locuitori dornici să aibă acces la produse tradiționale și proaspete.

a-i susține, la această primă ediție, participarea este gratuită pentru toți producătorii, indiferent că sunt agricultori, creatori de hand made sau din zona de alimentație publică. Îi susținem pe toți, în egală măsură, Cetatea e mare și primitoare!

Citește și: Mai multe localități din Alba au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii. Când se va remedia problema

Primăria Alba Iulia organizează, în perioada 7-8 octombrie 2023, TÂRGUL TOAMNEI, un eveniment care vine în sprijinul producătorilor din zonă și îi invită să își expună produsele, în mod gratuit.

Începutul lunii octombrie aduce miros și gust de toamnă românească în Cetatea Alba Carolina.

Din dorința de a sprijini în mod real producătorii din zonă, municipalitatea organizează prima ediție a TÂRGULUI TOAMNEI. De la fructe și legume de sezon, vinuri tinere sau vechi, soluții, idei și material săditor pentru amenajarea grădinii și până la ceaune aburinde și gata să fie degustate, Târgul Toamnei își propune să fie gazdă bună pentru toți cei care contribuie la dezvoltarea comunității de producători locali.

Evenimentul va avea loc în Șanțurile Cetății Alba Carolina, zona de vest, în zilele de 7 și 8 octombrie, ziua de 6 octombrie fiind rezervată amenajării standurilor producătorilor participanți.

Pe lângă roadele și bogățiile toamnei, ce își vor găsi loc pe tarabe și în standurile comercianților, vizitatorii vor mai avea parte și de momente artistice susținute de artiști locali, activități distractive pentru cei mici, precum și o zonă dedicată celor care iubesc animalele.

Citește și: Festivalul de Muzică Folk “Ziua de Mâine” de la Blaj, sold out în timp record: Biletele, epuizate în doar 3 zile

Pentru eficiență și pentru toate detaliile logistice, producătorii interesați de participarea la eveniment trebuie doar să își anunțe intenția și să confirme interesul la adresa de email creată special pentru ei de către municipalitatea locală targultoamnei@apulum.ro sau la tel: 0258 815367”, a transmis primarul Gabriel Pleșa pe pagina de Facebook.

Afișul evenimentului Foto FacebookGabriel Pleșa
author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut