marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateChipul lui David Popovici, pictat pe un bloc de 9 etaje din...

Chipul lui David Popovici, pictat pe un bloc de 9 etaje din capitală! Reacția sportivului: “Iubesc România”

Date:

Știri relevante

spot_img

Pe un bloc de nouă etaje de pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Bucureşti, a fost realizată o pictură murală impresionantă ce îl înfățișează pe campionul David Popovici. Mesajul picturii este “Scrie-ţi povestea prin sport”.

Astfel, cei care ajung pe Şoseaua Ştefan cel Mare, la numărul 35, îl pot admira pe celebrul înotător şii pot vedea mesajul: “Scrie-ţi povestea prin sport”.

Chipul lui David Popovici, pictat pe un bloc de 9 etaje din capitală

“Iubesc România pentru că este o ţară a creativităţii, o ţară a oamenilor liberi care vor să o facă şi mai bună. România creşte prin excelenţă, prin sport, prin artă, inclusiv artă urbană. Bulevardul Ştefan cel Mare nr. 35”, a transmis David Popovici pe pagina de Facebook, distribuind şi imagini cu pictura murală.

Citește și: VIDEO Imagini exclusive din timpul înregistrărilor pentru noul album La Familia, din studioul lui Eduard Schneider: “A fost ca mersul pe bicicletă”

Pictura a fost realizată de Sweet Damage Crew, iar pe pagina de Facebook a Outline Stretart Festival se precizează că proiectul a fost cofinanţat de Primaria Sectorului 2 Bucuresti, prin Centrul Cultural Mihai Eminescu, potrivit News.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut