miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCiolacu, despre scandalul Roșia Montană: „M-am obişnuit ca notele de plată să-mi...

Ciolacu, despre scandalul Roșia Montană: „M-am obişnuit ca notele de plată să-mi vină pentru toate tâmpeniile altora”

Date:

Știri relevante

spot_img

Premierul a avut prima reacție în scandalul Roșia Montană. „Cred că v-ați obișnuit ca nota de plată pentru tâmpeniile altora să ajungă la mine”, spune premierul Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că Guvernul se aşteaptă ca pe 10 februarie să vină o decizie definitivă în cauza privind Roşia Montană şi este pregătit pentru discuţii, dacă statul român va fi obligat la despăgubiri, subliniind, însă, că vor fi prezentate public toate documentele din care reiese cine a greşit din partea română în acest proces.

Ciolacu, despre scandalul Roșia Montană: „M-am obişnuit ca notele de plată să-mi vină pentru toate tâmpeniile altora”

„M-am obişnuit ca notele de plată să-mi vină ca şi prim-ministru pentru toate tâmpeniile făcute de către alţii. După vaccinuri… astăzi fac o şedinţă de guvern ca să contractăm o firmă de avocaţi ca să ne putem apăra ca şi alte state din Uniunea Europeană (în cauza Pfizer – n.r).

Înţeleg că până pe data de 10 va veni şi o decizie definitivă în cazul Roşia Montană.

Citește și: Când se dă sentința în procesul pentru aurul de la Roșia Montană? Canadienii cer României daune de 4,7 miliarde $

Ieri, în şedinţa de Guvern, am rugat toţi colegii care deţin informaţii şi care au avizat sau nu au avizat acest proiect, toate aceste documente să fie strânse, toate documentele de la avocaţii pe care i-am avut în acest proces, astfel încât românii, cu toţii, să ştie adevărul”, a declarat, joi, Ciolacu.

El a precizat că discuţii cu privire la plăţi la care ar urma să fie obligat statul român vor avea loc după finalizarea procesului.

„În ceea ce priveşte plăţile, sunt ferm convins că vom avea o discuţie cu cei care este posibil să câştige acest proces. Întâi şi întâi să vedem, instanţa, ce sumă va hotărî.

Citește și: România ar putea pierde procesul cu Gabriel Resources pentru Roșia Montană. Cât ar trebui să plătim?

Oricum, vă promit că toate documentele, toate abuzurile, toate deciziile politice şi administrative luate ca România să piardă acest proces am să vi le pun la dispoziţie şi românii să ştie foarte clar cine a greşit în această speţă”, a adăugat premierul Marcel Ciolacu.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut