joi, mai 30, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuOcna MureșCiortea Maria Christina din Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100...

Ciortea Maria Christina din Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani. A servit comunitatea ca medic pediatru și era mereu „la datorie”

Date:

Știri relevante

spot_img

Ciortea Maria Christina din Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani. A servit comunitatea ca medic pediatru și era mereu „la datorie”.

„Medic pediatru cu o carieră îndelungată este cunoscută la Ocna Mureș ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă. Fie că era soare sau frig și ceață, doamna doctor Ciortea își consulta pacienții chiar și în localități precum Războieni sau Lunca Mureșului.

Ciortea Maria Christina din Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani

Alături de cei apropiați, la ceas aniversar i-au fost alături și reprezentanți ai autorităților locale și ai bisericii la care a umblat zeci de ani.

Cu această ocazie i-au fost înmânate din partea Consiliului Local Ocna Mureș și a Primăriei Ocna Mureș prin domnul primar Silviu Vințeler, domnul viceprimar Pavel Podariu și a domnului secretar Pandor Nicușor o diplomă aniversară, o frumoasă plachetă, suma de 1000 lei și un buchet de flori din florile preferate ale doamnei doctor.

Citește și: Echipa de Handbal Masculin LPS Alba Iulia, locul 5 la Turneul Final – Juniori 1: Sportivii din Alba, desemnați jucătorii meciului în toate cele patru partide

La cei 100 de ani împliniți tocmai de Sf. Gheorghe nu putem decât să îi urăm un sincer „La Mulți Ani” și multă sănătate în continuare”, au transmis reprezentanții Primăriei Ocna Mureș.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut