sâmbătă, mai 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCoadă infernală pe strada București, după modificările rutiere din Alba Iulia! Șirul...

Coadă infernală pe strada București, după modificările rutiere din Alba Iulia! Șirul de mașini se întinde până la șoseaua de centură

Date:

Știri relevante

spot_img

Modificările rutiere recente, impuse de Primăria Municipiului Alba-Iulia, și-au arătat astăzi efectul de „fluidizare”. Astfel, strada București este plină de mașini pe sensul de la Strada Mărășești până la Palatul Justiției pe toată lungimea ei, formându-se astfel o coadă de aproximativ un kilometru conform imaginilor surprinse de un cetățean.

Astăzi, în jurul orei 17:00, o persoană a surprins o coloană de mașini adunată pe toată lungimea străzii București din Alba Iulia, de aproximativ 1,2 kilometri. Acest fapt se datorează modificărilor rutiere din municipiu, care au intrat în vigoare pe 25 aprilie. Prin acestea, strada Mărășești a devenit stradă cu sens unic către șoseaua de centură, limitând opțiunile șoferilor de a pătrunde în oraș.

Modificările rutiere sunt temporare

Conform anunțului inițial al Primăriei Municipiului Alba-Iulia, modificările rutiere vor avea caracter temporar, acestea aflându-se sub observația comisiei de circulație. După 90 de zile de la instituirea lor, ele pot fi revocate dacă se constată înrăutățirea condițiilor de trafic.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut