marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTeatruComedia absurdului, pe scena din Alba Iulia: Teatrul Skepsis va interpreta în...

Comedia absurdului, pe scena din Alba Iulia: Teatrul Skepsis va interpreta în această seară două opere semnate de maestrul Eugen Ionescu

Date:

Știri relevante

spot_img

Teatrul Skepsis din Alba Iulia va prezenta două piese de teatru – “Fata de Măritat” și “Guturaiul oniric” – semnate de celebrul dramaturg Eugen Ionescu, în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2023. Cele doua spectacole au loc astăzi de la ora 19:00.

Teatrul Skepsis pregătește o incursiune fascinantă în lumea teatrului absurdului, aducând în atenția publicului două capodopere semnate de maestrul Eugen Ionescu.

Comedia absurdului, pe scena din Alba Iulia

“Sub titlul AMPRENTA IONESCIANĂ, Skepsis va propune două episoade de comedie absurdă inspirate de texte semnate de Eugen Ionescu, părintele acestui gen inedit: teatrul absurdului.

– “Fata de Măritat” aduce în discuție frământările și gândurile oamenilor ajunși la vârsta senectuții care încearcă să analizeze societatea și prezentul prin prisma trecutului. Însă atunci când trecutul este o forma fără fond, experiența de viață mai mult ne încurcă iar în final nu mai înțelegem nimic, mai ales când prezentul este șocant!

– În “Guturaiul oniric” asistăm la povestea unui simplu client teribil de “încurcat” de boala stranie de care suferă. Farmacista este gata să îl ajute, însă îi este greu să își dea seama ce să facă atunci când comunicarea se dezintegrează și sensurile cuvintelor și expresiilor devin confuze.

Vă invitam la o seară IONESCIANĂ, în care nimic din ceea ce se vede nu e adevărat și în care tot ce se simte este foarte adevărat!

Biletele sunt: 20 lei pentru adulți; 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari; 5 lei pentru copii. Acestea pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de Joi, 16.11.2023, între orele 09-15.00 sau în ziua spectacolului până la ora 18.30.

Citește și: FOTO O casă din județul Alba, recondiționată cu banii Prințului Charles. E veche de peste 170 de ani

Evenimentul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2023 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală.

Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut