joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateComuna din Alba care are cele mai multe utilaje pe cap de...

Comuna din Alba care are cele mai multe utilaje pe cap de locuitor din România, luată în vizor de RAR. Vor controla sute de tractoare

Date:

Știri relevante

spot_img

Comuna din Alba care are cele mai multe utilaje pe cap de locuitor din România, luată în vizor de RAR. Vor controla sute de tractoare.

Peste 600 de tractoare vor avea de verificat angajații RAR Alba în comuna Mihalț. Cu ceva mai mult de 3.000 de locuitori, Mihalțul este cunoscut ca având cel mai mare număr de tractoare pe cap de locuitor din țară.

Comuna din Alba care are cele mai multe utilaje pe cap de locuitor din România, luată în vizor de RAR. Vor controla sute de tractoare

Comuna Mihalț din Alba are 3.200 de locuitori, circa 1.000 de case, 600 de tractoare și încă câteva sute de utilaje agricole. Este denumită și „patria tractoarelor” sau comuna din România cu cele mai multe astfel de utilaje.

Oamenii au ca principală ocupație cultivarea miilor de hectare de teren din zonă. Mulți au făcut credite și au cumpărat tractoare de ultimă generație.

Citește și:

Comunitatea din Mihalț deține o varietate impresionantă de tractoare, de la cele vechi de fabricație românească la modele de ultimă generație, precum Lamborghini, New Holland sau Claas, potrivit adevărul.ro.

Specialiştii de la Registrul Auto Român (RAR) – Alba se vor deplasa în următoarele zile în comună unde sunt prevăzute să fie verificate 600 de tractoare şi utilaje, pentru a veni astfel în sprijinul fermierilor.

„Registrul Auto Român poate efectua operaţiunile necesare emiterii CIV sau pe cele specifice verificării tehnice periodice în teren, pentru ca fermierii să nu mai fie nevoiţi să transporte maşinile grele la Alba Iulia sau la o staţie ITP.

Citește și:

Până în prezent au fost efectuate operaţiuni tehnice de către RAR Alba la 30 tractoare/utilaje din localitatea Cetatea de Baltă, urmând ca autolaboratorul RAR să se deplaseze în aceste zile, conform programării, în comuna cu cele mai multe tractoare din ţară, Mihalţ”, a declarat prefectul de Alba, Nicolae Albu.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut