marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTimp liber - EvenimenteConcerte stradale de muzică medievală și renascentistă în premieră la Alba Iulia,...

Concerte stradale de muzică medievală și renascentistă în premieră la Alba Iulia, în acest weekend. Ce trupe vor participa

Date:

Știri relevante

spot_img

În acest weekend, Alba Iulia va fi gazda a două evenimente muzicale de excepție, aducând atmosfera medievală și renascentistă în inima Cetății Alba Carolina.

Concerte stradale de muzică medievală și renascentistă în premieră la Alba Iulia, în acest weekend

“În luna septembrie, în Alba Iulia, publicul larg se va putea bucura de două concerte stradale de muzică renascentistă și medievală, prezentate în premieră.

Aceste concerte sunt rezultatul atelierelor de creație muzicală desfășurate în cadrul proiectului „Cetatea aRtElor – ArTă în inima cEtății / C.R.E.A.T.E!”, finanţat prin Granturile SEE 2014-2021, în cadrul Programului RO-CULTURA.

Concertele stradale vor aduce împreună, în Cetatea Alba Carolina, artiști talentați și pasionați de muzică medievală, din cadrul trupelor TRUVERII (București), SPECIMEN TEATRO (Italia) și ai TEATRULUI SKEPSIS (Alba Iulia).

Primul concert stradal „Cântece în Cetate – Muzica Evului Mediu” este concentrat pe tema muzicii medievale și este programat pentru data de 9 septembrie 2023.

Cel de-al doilea concert stradal, intitulat „Concordia – Tradiții muzicale europene”, va fi organizat pe 10 septembrie 2023 și va fi centrat pe muzica renascentistă.

Citește și: FOTO Primăria Șpring, obligată sa plătească daunele fostei conduceri, după 10 ani. Plata, pe umerii comunității: “Nu este normal”

Publicul va avea ocazia să trăiască în vremea Renașterii și să experimenteze sunetele și atmosfera autentică a acelei perioade. Atmosfera va fi completată cu dansuri și animație stradală, pentru a recrea un tablou autentic și captivant.

Invităm pe toți cei dornici să participe la acest eveniment muzical deosebit. Concertul de muzică va avea loc în aer liber, iar accesul este gratuit.

În cazul vremii nefavorabile evenimentul muzical va avea loc în culoarul interior al Porţii a IV-a a Cetăţii Alba Carolina”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut