sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCoșmarul trăit de o familie de români în timpul unei vacanțe de...

Coșmarul trăit de o familie de români în timpul unei vacanțe de vis în Thassos. Au fost jefuiți la mănăstire

Date:

Știri relevante

spot_img

Coșmar în vacanța de vis din Grecia, pentru o familie de români. În timp ce vizitau o mănăstire din Thassos, au fost prădați de banii de vacanță. 

O familie de români a rămas fără banii de vacanță în timp ce se aflau la o mănăstire din Thassos. Oamenii au spus că și-au dat seama de pagubă abia după ce au ajuns pe plajă.

Coșmarul trăit de o familie de români în timpul unei vacanțe de vis în Thassos

Ei au văzut că au fost jefuiți abia când au ajuns pe plajă.

Cei doi români și-au spus povestea tristă pe Forum Thassos. Iată ce s-a întâmplat:

“Am fost să vizităm Mănăstirea Mihail și Gavril, am parcat pe marginea drumului și am intrat în mănăstire, după ce am fost fascinați de peisajul mirific ne-am continuat drumul până la Giola, iar de acolo am fost la plaja Photos.

Citește și: O cântăreață de muzică populară, amendată după ce a filmat un videoclip în Poiana Narciselor: „N-am rupt, erau de la mama”

Acolo am constatat că în portofel nu mai aveam niciun ban! În parcarea de la mănăstire ni s-a umblat în mașină, am sesizat că și în portbagaj, deoarece aveam și acolo câțiva lei. Paguba totală a fost de 450 euro și 55 RON.

Din păcate camerele de la mănăstire nu băteau până la locul parcării, așadar tind să cred că au fost niște profesioniști. Precizez că au umblat și la mașina prietenilor noștri, posibil să vă citească cheile când încuiați.

Am vrut să avertizez pe toată lumea să fie cu ochii în patru, aveți mare grijă”, a fost mesajul românilor prădați.

Citește și: FOTO Biserica de lemn din Gârda de Sus, o bijuterie a artei religioase. Aici se găsesc picturile renumiților meșteri Simion și Gavril Silaghi

Cei de pe forum au spus că hoții acționează în următorul mod: stau la pândă și bruiază semnalul telecomenzii în momentul în care proprietarul închide, iar mașina rămâne deschisă.

Din acest motiv este recomandat ca după închiderea din telecomandă, ușile mașinii să fie verificate manual pentru a se vedea dacă s-au închis.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut